ANDREJ ISAKOVIC Afp
BORBA ZA NASLOV

Teška kazna za Antu Rebića u ključnom trenutku sezone: Milan ostao bez Hrvata u dvije važne utakmice

Navodno je Vatreni direktno isključen zbog spominjanja majke glavnom arbitru, po drugoj verziji...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2021. 12:40

Poraz Milana, isključenje Rebića i sada nova kazna za milanski klub i Vatrenog u ključnom trenutku sezone. To je otprilike porazni rezime Milanovog derbija s Napolijem na San Siru proteklog vikenda.

Ante Rebić ušao je u 60. minuti, a u 2. minuti nadoknade pocrvenio zbog prigovora sucu.

Navodno je Vatreni direktno isključen zbog spominjanja majke glavnom arbitru, po drugoj verziji u naletu bijesa sasuo mu je par sočnih talijanskih psovski, no sada više nije ni bitno.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Rebić je dobio dodatnu kaznu od dvije utakmice suspenzije i neće moći pomoći Milanu u 28. i 29. kolu, prvo na gostovanju kod Fiorentine, a potom protiv Sampdorie na San Siru.

Stoga je Rebićev ispad stigao u najgore moguće vrijeme za milanski klub.

Milan je, načet ozljedama glavnih igrača (Ibrahimović, Rebić, Mandžukić, Calhanoglu), posljednjih tjedana došao u nezavidnu situaciju u borbi za naslov. Deset kola prije kraja Inter ima 65 bodova, čak 9 više od Milana uz isti broj utakmica, i drži sjajnu poziciju da vrati trofej u svoju vitrinu.

Kažnjen je i Ivan Jurić, hrvatski trener na klupi Verone. On je osporavao sudačke odluke i zbog toga zaradio kaznu od 10.000 eura i jednu utakmicu zabrane vođenja momčadi. Bit će to u sljedećem dvoboju Verone s Atalantom.

Linker
18. listopad 2024 10:52