Pier Marco Tacca/Getty Images
POLA MOMČADI NA ODLASKU?

TOTALNA RASPRODAJA U NAPOLIJU Bijesni vlasnik želi se riješiti najskupljih igrača, na listi za 'odstrel' i kapetan kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2019. 15:31

Priča o krizi u svlačionici Napolija dobila je novo poglavlje, a kontroverzni predsjednik napuljskog kluba Aurelio De Lauretniis mogao bi navodno u zimskom prijelaznom roku rasprodati sve ili gotovo sve najveće zvijezde.

Dries Mertens, Kalidou Koulibaly i kapetan Lorenzo Insigne navodno su na predsjednikovoj crnoj listi i svi bi se redom mogli naći na transfer listi u siječnju, kao i Jose Callejon, Elseid Hysaj i Faouzi Ghoulam.

De Laurentiis je nakon utakmice Napolija i Red Bull Salzburga (1:1) naredio momčadi da ostane u karanteni do sljedeće utakmice, što igrači nisu prihvatili, budući da su u karanteni bili i do tog susreta. Nakon tog poteza krenula je pobuna u svlačionici i došlo je do zategnutih odnosa.

Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport pišu kako je Mertens nadomak odlaska u milanski Inter. De Laurentiis mu ne želi više plaćati 6 milijuna eura godišnje i pristao bi ga zadržati samo u slučaju drastičnog smanjenja plaće, na što igrač ne bi pristao. A Inter spremno čeka na rasplet situacije.

Nakon 12 odigranih kola u Serie A Napoli drži tek sedmo mjesto na ljestvici sa 19 bodova, pet manje od petoplasiranog Cagliarija koji drži zadnje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a čak 13 manje od lidera Juventusa.

Linker
23. travanj 2024 10:26