Mario Mandžukić i Massimiliano Allegri iz dana u Juventusu
 MATTEO BOTTANELLI Nurphoto Via Afp
SLAVNI TRENER NAGOVIJESTIO

Transfer-bomba na pomolu: ‘Zvao me Real, a ja se planiram vratiti poslu! Jednom sam ih već odbio...‘

‘Prije tri godine, kad me zvao predsjednik Reala, odbio sam taj poziv i rekao da ću ostati...‘
Piše: SNObjavljeno: 22. ožujak 2021. 14:34

Tema je bila Juventus i hoće li se vratiti na trenersku klubu, ali Max Allegri otkrio je još nešto zanimljivo. Čini se da se Massimiliano vraća trenerskom poslu...

Dao je intervju za Sky Calcio Club u kojem se osvrnuo i na poraz talijanskih predstavnika u Europi...

"Sigurno je da ovo što nam se dogodilo, da će imati utjecaja. Moramo se fokusirati na naše igrače, nastaviti raditi. Ne znam baš da Borussia i Porto imaju bolje igrače od Juventusa. Žao mi je što je Juve ispao, baš nisu imali sreće", dodao je Max.

Jednako bolan nedjeljni je poraz Juvea protiv Beneventa...

"Moramo u ovom slučaju odati priznanje Beneventu koji je odigrao sjajnu utakmicu, a Pippo je dobro pripremio utakmicu. Igrali su važnu utakmicu i pokazati drugačije lice nego iz sudara s Fiorentinom".

A onda je progovorio o svom povratku trenerskom poslu, jer nije radio od 2019. kad je napustio klupu Juventusa s kojim je marširao u Italiji. Nova destinacija mogla bi biti - Real Madrid!

"Prije tri godine, kad me zvao predsjednik Reala, odbio sam taj poziv jer sam rekao da ću ostati u Juventusu. A sada su me nedavno me opet zvali. A ja se želim se vratiti u lipnju i opet raditi. I dalje imam veliku strast kad je u pitanju ovaj posao", dodao je Allegri i nagovijestio

Linker
02. svibanj 2024 01:14