Uskoro bi trebala biti riješena situacija s Ivanom Perišićem

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
NAJAVLJEN NOVI SASTANAK

Trener Intera ovime je jasno dao do znanja što misli o hrvatskom reprezentativcu, sad je sve na Perišiću

Simeone Inzaghi se osvrnuo na status Vatrenog kojem uskoro ističe ugovor s Interom
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 21. svibanj 2022. 14:00

Premda su mediji u Italiji i Engleskoj objavili da će Ivan Perišić u sljedećoj sezoni biti igrač Chelseaja, njegov je status još uvijek otvoren. Interov trener Simone Inzaghi rekao je da ga pod svaku cijenu želi zadržati u momčadi.

"Želim da Perišić ostane. Uskoro će biti još jedan sastanak klupskih predstavnika s njegovim agentima, nadam se da će postići dogovor", kazao je Inzaghi.

Perišić već mjesecima pregovara s Interom, koji mu je odmah bio spreman ponuditi dvogodišnji ugovor, ali nije bio spreman ispuniti financijske želje hrvatskog krilnog napadača, koji u Interu uglavnom igra kao lijevi bočni. Perišić je u Interu od kolovoza 2015. godine, ali ovoga proljeća igrao je svoj najbolji nogomet karijere, te se nametnuo kao praktički glavni igrač momčadi, bočni igrač koji često odlučuje utakmice. U ovoj je sezoni u 34 prvenstvene utakmice postigao sedam golova te upisao sedam asistencija. S tim da u zadnjih sedam utakmica ima dva gola i pet asistencija.

Perišićev ugovor vrijedi do kraja lipnja, pa stoga već od siječnja ima pravo potpisati za koga god hoće.

Inter sutra od 18 sati igra doma protiv Sampdorije utakmicu koja mu može ali i ne mora donijeti naslov, jer Milan - koji gostuje kod Sassuola - drži ključeve prvenstva u svojim rukama.

Linker
25. travanj 2024 01:54