Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović nedostaju Milanu kada nisu u kadru

 Live Media Publishing Group/Alamy/Alamy/Profimedia
PRIPREME ZA LAZIO

Trener Milana otkrio u kakvom su stanju Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović: ‘On je poput lava u kavezu...‘

Stefano Pioli se oglasio po pitanju ozlijeđenih igrača uoči novih izazova u Kupu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2022. 05:52

Stefano Pioli i njegov Milan se pripremaju za Kup utakmicu s Lazijem koja je na rasporedu u srijedu u 21 sat, a glavno je pitanje što je sa Zlatanom Ibrahimovićem. Ibra se oporavlja od ozljede ahilove tetive i sigurno će propustiti susret s Lazijom.

La Gazzetta dello Sport piše kako je još nejasno kada će se Ibra vratiti. U međuvremenu ga je u derbiju s Interom zamijeni Olivier Giroud koji je s dva gola donio velika tri boda Rossonerima.

"Zlatan je poput lava u kavezu. Motiviran je i ima ambiciju pomoći svojoj ekipi i jedva čeka da opet dođe u akciju. Nažalost, protiv Lazija neće biti s nama, a vidjet ćemo za druge utakmice", rekao je Pioli za Sportmediaset pa dodao:

"Giroud pokazuje koliko vrijedi i radi ono što mu se kaže. On je odličan igrač i čovjek. Riječ je o snažnom igraču koji nam jako puno pomaže."

Milan je slavio u derbiju i tako dođao na samo jedan bod od Intera koji doduše ima i utakmicu manje.

"Zadovoljni smo zbog važne pobjede, ali znamo da je pred nama još dalek put. Ostalo je još 45 bodova iz 15 utakmica, a to je puno. Na istom smo mjestu kao i prošle godine i znamo da treba još puno raditi. Sada smo samo fokusirani na iduću utakmicu."

Uoči Lazija su se od ozljeda oporavili Fikayo Tomori i Ante Rebić.

"Vidjet ćemo hoće li moći igrati. Fikayo je trenirao dobro i osjeća se bolje. Naravno da će s treninzima ući u bolju formu. Trebao bi biti spreman za Lazio, a vidijet ćemo još hoće li pomoći. Rebić je trenirao normalno i vidjet ćemo hoće li biti dostupan", rekao je Pioli pa se osvrnuo na Lazio:

"Imaju odličnog trenera i kvalitetne igrače. Njihov napad je impresivan s Luisom Albertom, Milinkovićem-Savićem, Immobileom, Zaccagnijem, Feliipeom Andersonom i Pedrom. Na visokom su nivou. Moramo biti fokusirani i braniti se dobro da bismo dobili priliku iskoristiti njihove mane", zaključio je trener Milana.

Linker
22. travanj 2024 08:07