MARCO BERTORELLO Afp
PROBLEMI ZA VATRENOG

Trener otkrio što se dogodilo Ivanu Perišiću: ‘On je već na poluvremenu bio na stolu..‘

"Moj bijes? Sve je zabilježeno. Moja reakcija nije bila dobra, ali nije ni sučeva".
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2021. 08:05

Trener Intera Simone Inzaghi bjesnio je nakon što njegova momčad u derbiju s Juventusom nije uspjela sačuvati sva tri boda, zahvaljujući VAR penalu u 89. minuti.

Inter je poveo u 17.. minuti golom preporođenog Edina Džeke, te na San Siru izdržao sve napade do spomenute 89. minute. Dumfries je tada srušio Alexa Sandra u šesnaestercu, sudac se nije oglasio, ali umiješao se VAR i promijenio odluku, a Dyabal je pogodio za konačnih 1:1.

"To je bio jedini način da nam zabiju gol! Nismo Juventusu ništa dali i zato mi se ne sviđa što smo tako ostali bez dva boda. Sudac je stajao dva metra dalje, nije svirao ništa i onda VAR promijeni njegovu odluku. Zaslužili smo više. Žao mi je zbog dečkiju i navijača", rekao je Inzaghi koji je zbog svoje rekacije kod penala dobio crveni karton.

"Moj bijes? Sve je zabilježeno, i isključenje i sve. Moja reakcija nije bila dobra, ali nije ni sučeva odluka".

Prokomentirao je i dojam iz drugog poluvremena, kada je Juventus u završnici pojačao pritisak.

"Juventus nas je zgromio? Ja sam imao drugačiji dojam, niti u jednom trenutku nismo bili u ozbiljnim problemima. Možda je Juventus napravio više od nas u drugom poluvremenu, ali nisu uspjeli ozbiljno zaprijetiti. Bili smo dobri, cijela momčad je bila dobra. Jedini problem večerašnje utakmice je - rezultat, i to nas jako boli", rekao je talijanski trener i objasnio što se dogodilo Ivanu Perišiću koji je zamijenjen u 72. minuti kada je ušao 'tragičar' Dumfries.

"Ivan je već na poluvremenu bio na stolu za masažu. Osjetio je probleme u preponi, i u drugom poluvremenu sam osjetio da je pravi trenutak da ga zamijenim", objasnio je.

Linker
18. travanj 2024 15:56