Igor Tudor

 LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/Ddp Usa/Profimedia
VELIKA POBJEDA

Tudor je srušio Atalantu, ali nakon utakmice za jednim je ipak žalio: ‘Onakve prilike moraš zabiti...‘

‘Šteta je što nismo otišli na 0:3 iz onakve akcije, sve se u nogometu okrene za par minuta.‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2022. 09:39

Težak udarac europskim ambicijama Atalante, hit-momčadi posljednjih nekoliko sezona u talijanskom nogometu zadala je ovog Uskrsnog Ponedjeljka momčad Verone. Igor Tudor je na klupi gostiju upisao trenersku pobjedu nad Gian Pierom Gasperinijem, a Verona je sada odmah iza njenih suparnika, na devetom mjestu. Atalanta sada sasvim sigurno neće u Ligu prvaka, a pod dosta velikim znakom pitanja su i njihovi plasmani u neko od preostalih europskih klupskih natjecanja.

Bivši trener Hajduka i nekadašnji hrvatski reprezentativac Igor Tudor bio je zadovoljan igrom i pobjedom svoje momčadi, ali za jednom stvari ipak je žalio.

- Bila je to dobra utakmica s naše strane, jako sam sretan da smo pobijedili. Nikad nije lagano doći u Bergamo i igrati na pobjedu, bilo kojoj momčadi. Šteta je što u akciji prije Atalantinog gola nismo zabili za 0:3 i završili golom krasnu akciju. Onakve prilike moraju se zabijati, a ovakve utakmice završavati ranije, ako misliš do bodova. U nogometu se sve promijeni za par minuta, vidjeli smo to i sada - rekao je Tudor.

Linker
01. prosinac 2023 13:46