Francesco Pecoraro/Getty Images
PRESICA NAKON UTAKMICE

TUDOR NAKON TURBULENTNE PREMIJERE I PREKIDA CRNOG NIZA 'Najvažnije je da smo uzeli nešto. Ponekad se takve stvari dogode'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2018. 21:05

Igor Tudor bio je nadomak pobjedi u svom trenerskom debiju na klupi Udinesea.

Ali gol Bacaryja Sagne iz 90. minute spasio je domaći Benevento i susret u 35. kolu Serie A završio je podjelom bodova 3:3.

Dobra vijest za Tudora je što je okončan niz od 11 uzastopnih poraza Udinesea, dok je loša vijest što im je pobjeda izmakla za dlaku.

"Takav je nogomet. Ponekad se te stvari dogode. Za nas je važno da smo osvojili nešto. Uzeti bod na mjestu gdje je Juveu bilo teško, na mjestu gdje je Milan poražen je ok", komentirao je Tudor čija se momčad nalazi tri boda iznad zone ispadanja i čeka ih težak posao kako bi osigurali prvoligaški status.

"Nakon 11 uzastopnih poraza normalno je da dođe depresija i da se uvuće nesigurnost. Puno sam radio na tim stvarima otkako sam došao, kao i na želji da se igra, da se ima lopta u posjedu. Mislim da smo pružili dobru predstavu i da ćemo se dobro pripremiti za domaći ogled protiv Intera. Danas sam vido stvari koje su mi se svidjele i koje mi se nisu svidjele. Nakon četiri dana, to je normalno", zaključio je trener Udinesea.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
04. svibanj 2024 06:44