Giovanni Simeone slavi pogodak

 AGOSTINO GEMITO/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Agostino Gemito/pacific Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
KAKAV PREOKRET

Tudor ponovno radi čuda: Verona nakon pola sata gubila 3:0, pa u nastavku došla do fantastične pobjede

Junak obrata bio je sin Diega Simeonea, koji je na dobrom putu da napravi veću karijeru od oca
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. prosinac 2021. 17:00

Igor Tudor i njegova Verona ponovno su napravili čudo. Na gostovanju kod Venezije gubila je Verona 3:0 već u prvom poluvremenu. Ceccaroni (12), Crnigoj (19) i Henry (28) nokautirali su goste već u prvih pola sata i utakmica se činila gotova.

Međutim, u nastavku je došlo do velikog preokreta. Henry je u 52. minuti ponovno bio strijelac, ali zabio je ovaj put autogol. U 65. minuti Caprari je golom iz penala vratio gostima nadu. Već dvije minute kasnije Simeone je zabio za 3:3. I onda je Simeone još jednom pogodio u 85. minuti, zabio je prekrasan gol za potpuni preokret. Simeone je već na 11 golova u ovoj sezoni. Nastavi li ovako mladi će napadač napraviti veću karijeru od svog oca, danas velikog trenera Diega. Venezia je posljednjih pola sata igrala s igračem manje.

Verona je na 9. mjestu, ima 23 boda u 16 odigranih kola. Tudor je kao trener potpisao 13 utakmica, a nakon prve tri Verona nije imala ni boda. Sada mu je momčad već 13 bodova od zone ispadanja. tako da u klubu već gledaju prema mjestima koja vode u Europu.

Linker
28. travanj 2024 22:23