Igor Tudor

 ETTORE GRIFFONI Nurphoto Via Afp
VELIKI PLANOVI

Tudor: Za nas ne postoji veća utakmica, želimo biti pravi, konkurentni i namjeravamo iznenaditi!

Hrvatski trener ima ozbiljne planove pokvariti planove prvaku u borbi za vrh Serie A.
Piše: HinaObjavljeno: 08. travanj 2022. 12:21

Hrvatski trener Igor Tudor najavio je da njegova Verona ima velike planove i ove subote kada gostuje kod aktualnog prvaka, milanskog Intera, u ogledu 32. kola talijanske Serie A.

Inter se trenutačno bori s Milanom i Napolijem za sam vrh ljestvice. Inter je treći i ima četiri boda manje od Milana, odnosno, tri manje od Napolija, s tim da je odigrao i utakmicu manje u odnosu na vodeći dvojac.

Verona je, pak, na devetom mjestu te još uvijek može osigurati izlazak na europsku scenu iduće sezone. Za šestim Lazijom u ovom trenutku Verona zaostaje sedam bodova.

„Posljednjih dana radimo na tome kako bi vratili energiju nakon zadnje utakmice i pobjede protiv Genoe od 1-0. No, mojim igračima neće biti potrebna nikakva ekstra motivacija prije dvoboja kod Intera. Za nas je to najpoticajnija moguća utakmica. Gostujemo kod prvaka i želimo se dokazati“, rekao je Tudor te je dodao.

„Naravno da je gostovanje kod Intera teško i jedna od najtežih utakmica u prvenstvu. Ali, naša je motivacija na gornjoj razini. Želimo biti pravi, konkurentni te namjeravamo iznenaditi ako nam se ukaže šansa. Momčad je prava, imamo dobar mentalitet i željni smo stalnog napredovanja“.

Linker
25. travanj 2024 10:23