Real Madrid želi i drugog hrvatskog veznjaka

 OSCAR BARROSO/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Oscar Barroso/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia
BOMBA IZ ITALIJE

Tuttosport: Modrić je zvao Brozovića u Real! Ali, Vatreni je donio odluku gdje će nastaviti karijeru...

Kapetan Vatrenih volio bi da mu suigrač iz nacionalne vrste dođe u klub, tvrde Talijani
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2022. 15:44

Marcelo Brozović još uvijek nije potpisao novi ugovor s Interom iz Milana ili barem to nije napravio službeno. Talijanski Tuttosport piše kako hrvatski veznjak želi ostati u Interu s kojim je već sve dogovorio, pa i potpisao, ali čeka se službena potvrda, a isti izvor donosi i senzacionalnu priču.

Prema Talijanima Brozović je odbio ponudu za prelazak u Real Madrid. Tamo ga je zvao prijatelj i kapetan iz reprezentacije Luka Modrić, a kraljevski klub mu je nudio i puno veća primanja od šest milijuna eura plus bonuse koliko je navodno dogovorio s Interom, ali Brozović je tu opciju odbio.

U Interu je nositelj igre i u klubu ga vide kao jednu od najvažnijih karika u ekipi dok bi u Realu morao izboriti svoje mjesto u prvih 11. Uz to, u talijanskom je divu još od 2015. godine i u klubu i gradu se osjeća kao kod kuće pa nema ni potrebu nešto mijenjati.

Brozović je s Interom do sada osvojio prvenstvo i Superkup, a igrao je i u finalu Europske lige. Za milanski sastav je odigrao 279 utakmica i zabio 26 golova, te upisao 35 asistencija, a talijanska Gazzetta dello Sport je nedavno napisala kako Inter i previše ovisi o Brozoviću za kojeg zapravo ni nemaju pravu zamjenu.

Linker
18. svibanj 2024 01:25