MARCO BERTORELLO Afp
ZVIJEZDA KOJU SVI ŽELE

‘U Italiji Kvaradona neće igrati za nikoga osim Napoli. Ja bih ga volio vidjeti u Barceloni, ali...‘

Kvicha Kvaratskhelia, popularni ‘Kvaradona‘, jedan je od najtraženijih igrača Europe
Piše: SNObjavljeno: 02. ožujak 2023. 13:45

Ovaj sjajni Gruzijac ove je sezone upisao 12 golova i 15 asistencija za Napoli koji nezaustavljivo maršira ka ‘scudettu‘ u talijanskom prvenstvu. Vrijednost Kvaratskhelije na tržištu u ovom trenutku iznosi 60 milijuna eura, a interes za njegovim dovođenjem pokazali su sami velikani. Među njima su i Barcelona i Real Madrid. Gruzijac je pod ugovorom do ljeta 2027. godine, a postavlja se pitanje hoće li ga Napoli moći zadržati na ljeto.

Mamuka Jugeli, ‘Kvaradonin‘ agent, komentirao je za portal CalcioNapoli24 gdje bi njegov klijent mogao nastaviti karijeru.

"Kvichu se sviđa sve oko Napulja. Budućnost? Kvara neće igrati za nijednu drugu talijansku momčad osim Napolija. Razgovarao sam s njim i to mi je potvrdio. Doduše ja nisam prorok, ne znam što će se dogoditi za 10 ili 15 godina, možda će ga pozvati Inter i on će tada poželjeti otići. Danas je situacija da ne želi igrati za neku drugu talijansku momčad", rekao je Jugeli.

O interesu velikana poput Barcelone i Real Madrida.

"Njegov otac Badri i ja smo navijači Barcelone, ali Kvara voli Madrid. On je igrač svjetske razine i može igrati za bilo koju momčad. Ja bih bio jako sretan da ga vidim u dresu Barcelone, ali on je realovac", dodao je ‘Kvaradonin‘ agent.

Linker
28. travanj 2024 23:02