MASSIMILIANO FERRARO Nurphoto Via Afp
PIŠU TALIJANI

U talijanskom velikanu prelomili konačnu odluku o Andrei Pirlu: ‘Juventus je bio sramotan‘

Nogometašima Juventusa prijeti izostanak iz Lige prvaka po prvi put nakon čak deset godina.
Piše: SNObjavljeno: 10. svibanj 2021. 12:20

Nakon 3:0 domaćeg poraza od Milana u 35. kolu Serie A za većinu talijanskih medija nije bilo pitanje hoće li Andrea Pirlo biti smijenjen s trenerske klupe Juventusa, već kada. A La Stampa primjerice tvrdi da će se to dogoditi do kraja aktualne sezone i da bi Pirlov pomoćnik Igor Tudor mogao preuzeti uzde kluba već za utakmicu protiv Sassuola u srijedu.

Međutim, iz Juventusa dolaze drugačije informacije i navodi se da će Pirlo sigurno ostati barem do kraja sezone. Očekuje se da bi onda bivši sjajni veznjak ipak trebao napustiti klupu bez obzira na rasplet sezone.

Nakon poraza od Milana Juventus je kliznuo na peto mjesto tri kola prije kraja, a četvrtoplasirani Napoli mu bježi jedan bod.

Bivši trener Milana i Juventusa Fabio Capello oštro je kritizirao 'Bianconere' nakon najnovijeg poraza.

image
MARCO BERTORELLO Afp

"Juventus je bio sramotan, a u prvom dijelu nisu postojali na terenu. Nisu imali nikakve ideje, kao ni u Udinama prošlog tjedna. Milan je svoje odradio bez previše kompliciranja. I jedni i drugi su toliko griješili u dodavanjima. U jednom sam se trenutku pitao jesu li oni uopće dovoljno dobri da igraju u Superligi", zaključio je Capello za talijanski Sky Sport.

Linker
16. travanj 2024 17:14