Ante Rebić u dvoboju sa Rafaelom Toloijem
 Marco Luzzani/Getty Images
DERBI SERIE A

U velikom obračunu na San Siru sudjelovala čak tri Hrvata, ishodom najsretniji Juve i Inter

Donnarumma je sjajno obranio penal Atalantinom Ukrajicu, goste je u nastavku spasio okvir gola
Piše: HinaObjavljeno: 24. srpanj 2020. 23:57

U prvom susretu 36. kola talijanskog prvenstva Milan i Atalanta su na San Siru odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 14. minuti sjajnim golom Hakana Calhanoglua iz slobodnog udarca iskosa.

Atalanta je mogla izjednačiti 12 minuta kasnije, no Ruslan Malinovskiy nije iskoristio jedanaesterac. Njegov udarac s bijele točke sjajno je obranio Gianluigi Donnarumma. Ipak, u 34. minuti momčad iz Bergama je izjednačila, a pogodak je postigao Duvan Zapata. Milan je u 73. minuti ponovo mogao do prednosti, ali je udarac Rafaela Leaoa završio u okviru gola.

Za domaći sastav je do 61. minute igrao Ante Rebić, Mario Pašalić je na suprotnoj strani ušao u igru u 69. minuti, dok je Boško Šutalo zaigrao za goste od starta drugog dijela.

Atalanta je ovim rezultatom propustila priliku pobjeći Interu na četiri boda prednosti u borbi za drugu poziciju. Sada ima dva boda više, a Inter u subotu gostuje kod Genoe. Na ljestvici vodi Juventus sa 80 bodova i utakmicom manje, Atalanta je druga sa 75 bodova, Inter ima 73, a Lazio 72 boda. Slijede Roma (61) i Milan (60)....

Linker
18. travanj 2024 17:05