MAURIZIO BORSARI/AFLO/PROFIMEDIA Maurizio Borsari/aflo/profimedia
KLASA JE VJEČNA

Vatreni dobio najveće pohvale, ali nije najbolje ocijenjeni igrač: ‘Bio je više nego senzacionalan‘

Jedan od nogometaša čiji je nastup posebno izdvojen u talijanskim medijima bio je onaj Brozovićev.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. svibanj 2023. 08:35

Inter je u pravi trenutak uhvatio najbolju formu. Nerazzurri su nakon tri uzastopna trijumfa u Serie A opet na poziciji koja vodi u Ligu prvaka iduće sezone (doduše samo sa dva boda prednosti ispred Atalante, Milana i Rome), a posljednja u nizu bila je impresivna pobjeda na gostovanju u Veroni (6:0).

U najuvjerljivijoj pobjedi sezone Lautaro Martinez i Edin Džeko ugradili su po dva gola, u strijelce su se upisali Gaich (autogol) i Calhanoglu, a jedan od nogometaša čiji je nastup posebno izdvojen u talijanskim medijima bio je onaj Marcela Brozovića.

Hrvatski nogometaš utakmicu je završio sa dvije asistencije i visokom ocijenom osam. Samo su dvostruki strijelci bolje ocijenjeni.

image
LIVEMEDIA/DDP USA/PROFIMEDIA Livemedia/ddp Usa/profimedia

"Malo se mučio u obrani u prvih 15 minuta utakmice, ali nakon toga nije bio ništa više nego jednostavno senzacionalan u obje faze igre pokazujući svoju klasu", opisana je utakmica hrvatskog nogometaša.

Posebno je, pak, izdvojen učinak Džeke koji je zabio prvi prvenstveni gol nakon četiri mjeseca, još otkako je početkom godine presudio Napoliju.

"Nije zabio od siječnja u Serie A, ali protiv Verone je izgledao kao napadač kakav je nekoć bio, koji nije mogao prestati zabijati"...

Linker
19. travanj 2024 00:42