Luka Sučić je na meti brojnih velikana

 TOM DUBRAVEC Cropix
SKUPO BI IH KOŠTAO

Vatreni na meti velikana! Talijani mladu hrvatsku zvijezdu vide kao idealnu zamjenu za srpskog reprezentativca

Hrvatski 19-godišnji veznjak mogao bi uskoro napustiti austrijski RB Salzburg
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2022. 18:03

Luka Sučić je pravi hit na nogometnom tržištu. Sjajni 19-godišnji veznjak je za RB Salzburg odigrao 70 utakmica i zabio 13 golova, a posebno se istaknuo protekle sezone u kojoj je u 44 nastupa zabio 11 golova i upisao pet asistencija.

Jednog od najtalentiranijih igrača u Europi sada želi i Lazio koji ga vidi kao idealno rješenje za slučaj da Sergej Milinković-Savić, kojeg se već neko vrijeme povezuje s odlaskom iz kluba, napusti klub, piše Corriere dello Sport.

Sučić je procijenjen na 10 milijuna eura, a ugovor s austrijskim prvoligašem mu traje do 2025. godine. Osim Lazija, interes su pokazali i Juventus, Milan, Inter, Manchester United i Liverpool, no za sada još nema konkretnih ponuda.

"Ne znam za interes velikana i ne bih to komentirao, nije do mene došlo. Jasno je da pohvale gode, da spominjanja u kontekstu drugih, velikih europskih klubova nisu mala stvar, ali ja u RB-u uživam, doslovce i dovoljno sam mlad da se ne opterećujem. Ako me pitate iskreno, sigurno je da novu sezonu kanim započeti u dresu Red Bulla. Uostalom, sigurno igramo Ligu prvaka, elitno natjecanje u kojem se mogu dokazati. Što će biti na zimu, vidjet ćemo", rekao je Sučić nedavno za Jutarnji list pa dodao:

"Ima dosta klubova koji su iskazali interes, a sada što će biti, tko zna... No, plan je kako sam rekao. Red Bull je doista sjajan razvojni klub koji igra odličan nogomet, ostvaruje rezultate i razvija talente. Sada je to svima jasno", zaključio je hrvatski nogometaš.

Linker
27. srpanj 2024 01:35