MARCO BERTORELLO Afp
NA PREKRETNICI

Vatrenog dovode ‘pred zid‘? ‘Ako Epic Brozo ne odbaci svoju masku do kraja godine, doći će do raskida‘

Gazzetta dello Sport posvetila je zanimljiv tekst hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2021. 14:24

U njemu se bave konkretno budućnosti 28-godišnjeg hrvatskog veznjaka kojem ugovor istječe na ljeto 2022. godine.

U tekstu pod naslovom 'Brozovićev rebus: Razgovor je ponovno odgođen, sada Inter pritišće njega', Gazzetta piše kako bi hrvatski veznjak lako mogao napustiti redove milanskog velikana ukoliko se do kraja godine ne dogovori potpisivanje novog ugovora.

"Klub želi Brozoviću dati priznanje u vidu plaće usprkos poznatim financijskim poteškoćama u ovom trenutku, ali čelni ljudi 'Nerazzurra' ne znaju točne igračeve zahtjeve. Previše toga visi u zraku", piše Gazzetta dodajući kako iz Brozovićevog tabora odgađaju razgovore o produljenju, ali da Inter namjerava tome stati na kraj.

Epic Brozo stigao je u Inter 2016. godine iz zagrebačkog Dinama, bio je konstanta u Conteovom šampionskom Interu i nastavio je s redovitim nastupima i dolaskom novog trenera Simonea Inzaghija. Stoga nema sumnje da u Interu žele produljiti s hrvatskim veznjakom koji je na ljeto medijski dovođen u kontekst potencijalnog transfera u Premier ligu, ali nije se pojavila konkretna ponuda koja bi zadovoljila kako samog igrača, tako i Inter.

"Ukoliko Epic Brozo ne odbaci svoju masku do kraja 2021. godine sve sugerira da će doći do raskida", sugerira Gazzetta, posebice ako se uz engleske udvarače, pojave novi, možda čak i iz talijanske lige. Jer ukoliko ne dođe do produljenja suradnje logično je da će Inter svim silama pokušati prodati Brozovića u siječnju, kako sljedeće ljeto ne bi bez njega ostao bez ikakve odštete...

Linker
26. travanj 2024 03:06