ZELJKO PUHOVSKI Cropix
NIJEMCI TRAŽE 20 MILIJUNA

Veliki preokret u transferu Borne Sose! Hrvat ipak neće u Englesku, Talijani ga vide kao idealno pojačanje

Gianluca di Marzio tvrdi kako bi Atalanta htjela u svoje redove dovesti novog Hrvata
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2022. 19:28

Borna Sosa je sve bliže odlasku iz Stuttgrta. Sjajnog 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca se povezivalo s Manchester Cityjem i West Hamom, ali City je na njegovu poziciju doveo Sergija Gomeza iz Anderlechta, a West Ham navodno sve dogovorio s Emersonom Palmierijem iz Chelseaja, no sada se u igru uključio novi klub.

Poznati talijanski novinar specijaliziran za transfere Gianluca di Marzio tvrdi kako Sosu sada želi Atalanta u kojoj već igra njegov sunarodnjak Mario Pašalić. Atalanta je navodno opasno zagrizla za Sosu i već danas bi trebali početi pregovori između dva kluba.

image

Borna Sosa bi uskoro mogao promijeniti sredinu

RONALD GORSIC

Di Marzio piše kako Stuttgart traži 20 milijuna eura, ali ističe kako bi se klubovi mogli dogovoriti za odštetu od 12 milijuna eura plus razne bonuse. Gian Piero Gasperini Sosu vidi kao idealno pojačanje za svoju ekipu jer mu i inače bekovi igraju izuzetno ofenzivno što Hrvat često radi i u Sttutgartu.

Gasperini na poziciji lijevog beka ima Danca Joakima Maehlea, no on je dešnjak pa bi mogao igrati i na desnoj strani gdje bi zamijenio Hansa Hateboera, dok bi Sosa popunio lijevog beka.

Linker
19. travanj 2024 02:20