MARCO BERTORELLO Afp
PLJUSKA ZA FAVORITA

Veliki šok za Ibru i društvo! Mandžo dobio pola sata, Rebić niti na klupi, jedan Hrvat je ipak slavio...

Mandžo je opasno prijetio pred kraj utakmice, ali na kraju nije uspio zabiti
Piše: HinaObjavljeno: 13. veljača 2021. 22:47

Spezia, momčad sa samo pet pobjeda uoči utakmice 22. kola Serie A, uspjela je pobijediti Milan i tako zakomplicirati njihove ambicije oko osvajanja titule. Dakako, utakmica ima još dosta, ali svaki bod može biti važan...

U 56. minuti za domaću momčad zabio je Giulio Maggiore, a samo 11 minuta kasnije Spezia slavi velikih 2:0. Simone Bastoni postavlja konačan rezultat, stavlja "točku na i" u borbi za bodove koji u slučaju tog kluba znače - ostanak. Svih 90 minuta za pobjedničku je momčad odigrao Martin Erlić, stoper i mladi reprezentativac Hrvatske.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Mario Mandžukić igrao je nekih pola sata, ušao je u igru u 64. minuti (Leao). Iz 85. minute pamtimo situaciju gdje je opasno tukao u šesnaestercu, a u prvoj minuti sudačke nadoknade visoko je skočio i umalo zabio glavom, ali lopta odlazi pokraj desne vratnice. Ante Rebić nije konkurirao za susret zbog ozljede koljena.

Inter sad ima priliku preskočiti Milan i učinit će to u slučaju nedjeljne pobjede protiv Lazija.

Ranije u subotu je Napoli kao domaćin svladao branitelja naslova Juventus sa 1-0 (1-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Insigne u 31. minuti iz kaznenog udarca kojega je skrivio Chiellini nesmotreno udarivši otvorenim dlanom Rrahmatija u skoku u svom petercu. Juventus je dominirao drugim poluvremenom, no nije uspio niti izjednačiti.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Torino i Genoa su igrali 0-0. Torino je ovim remijem peti put zaredom remizirao u Serie A te produžio niz utakmica bez pobjede na sedam, dok je Genoa prekinula niz od tri uzastopne pobjede, ali je produžila niz utakmica bez poraza na šest. Bio je ovo 11. ovosezonski domaći susret za Torino koji je i dalje bez pobjede na svom stadionu, sedam puta je remizirao, a četiri puta izgubio.

Marko Pjaca igrao je za Genou od 77. minute, dok Milan Badelj nije konkurirao za nastup.

Linker
07. svibanj 2024 07:35