Badelj zabija pored Marka Roga

 Screenshot
DVOBOJ BIVŠIH VATRENIH

VIDEO: Badelj zabio za pobjedu pored Marka Roga i ludo slavio! Nevjerojatan poraz Napolija u borbi za vrh

Napoliju je ovo težak udarac, jer je s utakmicom više ostao na pet bodova zaostatka za vodećim Interom
Piše: HinaObjavljeno: 24. travanj 2022. 20:15

Nevjerojatan preokret vidjeli su navijači Empolija, čija je momčad od 80. do 87. minute u dvoboju protiv Napolija preokrenula zaostatak od 0:2 u pobjedu 3:2.

Golovima Driesa Mertensa (44) i Lorenza Insignea (53) gosti su vodili 2:0, da bi se potpuno raspali u sedam minuta. Liam Henderson je u 80. minunti smanjio zaostatak Empolija, a veliki preokret je s dva pogotka kreirao Andrea Pinamonti (83, 87) koji je tako došao do 12 golova u ovoj sezoni Serie A.

image

Andrea Pinamonti (lijevo, arhiva)

MIGUEL MEDINA Afp

Napoliju je ovo težak udarac u borbi za prvaka Italije, jer je s utakmicom više ostao na pet bodova zaostatka za vodećim Interom, te četiri boda iza Milana. Empoli je sa 37 bodova na 14. mjestu i prebrodio sve brige oko ostanka u prvoligaškom društvu.

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

Bologna i Udinese su osvojili po bod odigravši 2-2. Domaćin je poveo golom Hickeyja u 6. minuti, a Udinese je odgovorio pogocima Udogiea (25) i Successa (46). Bod Bologni donio je Sansone (59).

Filip Benković je ostao na klupi za pričuve Udinesea.

Nogometaši Salernitane pobijedili su na domaćem terenu Fiorentinu 2:1 u prvom nedjeljnom ogledu. Ostvarila je time momčad iz Salerna treću prvenstvenu pobjedu u nizu s kojom se pomaknula sa samog dna ljestvice, gdje su boravili kroz cijelu sezonu.

Salernitana je povela golom Đurića u devetoj minuti. Izjednačio je Saponara u 64., a u 76. minuti domaći strijelac Đurić je izašao iz igre te ga je na travnjaku zamijenio Bonnazoli. Upravo je on golom u 79. minuti odlučio pobjednika.



VIDEO: Badeljov gol za pobjedu Genoe

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj postigao je pogodak kojim je Genoa na svom stadionu svladala Cagliari sa 1:0 u 34. kolu talijanske Serie A i tako uvećala svoje izglede za ostanak u prvoligaškom društvu.

BADELJOV POTEZ I VELIKO SLAVLJE POGLEDAJTE OVDJE

Badelj je pogodak postigao u 89. minuti, kad se pokraj nekadašnjeg suigrača iz reprezentacije Marka Roga uspio izboriti za loptu i pogoditi donji desni kut gostujućih vrata.

Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za Genou, a Rog je za Cagliari igrao od 77. minute.

Genoa je još uvijek u zoni ispadanja sa 25 bodova, ali sada zaostaje samo tri boda za Cagliarijem koji sa 28 bodova drži spasonosno 17. mjesto.

Linker
20. travanj 2024 23:43