Navijači Lazija s igračima

 SCREENSHOT
NEMILE SCENE

VIDEO: Bijesni navijači održali lekciju igračima, jedna zvijezda posebno na udaru, o svemu se oglasio i Tudor

Nezadovoljstvo navijača je eskaliralo kada ih dio igrača nije pozdravio prije odlaska u svlačionicu
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2024. 08:20

Nije Lazio uspio upisati pobjedu na gostovanju kod Monze u 35. kolo Serie A. Nakon remija (2:2) Igor Tudor i njegova momčad udaljila se od petog mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Tri kola prije kraja prvenstva Lazio je sedmi s 56 bodova, bodom manje od Atalante koja ima dvije utakmice manje te tri manje od Rome koja je odigrala jednu utakmicu manje.

Neuspjeh nogometaša teško je pao navijačima Lazija koji su nakon utakmice pozvali svoje ljubimce ispred njih te im 15 minuta ‘držali lekciju‘. La Gazzetta Dello Sport javlja kako navijači nisu bili zadovoljni zalaganjem igrača, a neki od njih su bili posebno na udaru.

Talijanski mediji donose kako je pravo nezadovoljstvo navijača uslijedilo kada su neki igrači odmah po završetku utakmice otišli u svlačionicu prije nego su ih pozdravili. To se prije svega odnosi na Mattea Guendouzija po kojeg je Diego González otišao u svlačionicu te ga doveo pred navijače. Uslijedila je burna rasprava navijača s Francuzom, ali i Adamom Marušićem, dok su s druge strane Luis Alberto, Ciro Immobile i Alessio Romagnoli smirivali situaciju.

Sve je završilo podjelom dresova navijačima, a na čitavu situaciju kratko se osvrnuo i Igor Tudor.

- Nisam vidio što se dogodilo. Pričat ću sa svojim nogometašima i onda sve komentirati - rekao je hrvatski strateg.

Video cijele situacije pogledajte OVDJE.

Linker
05. svibanj 2024 09:07