Milan Badelj

 SCREENSHOT/TWITTER
SJAJAN TJEDAN

VIDEO: Bivši Vatreni zabio, ali svima je za oko ‘zapelo‘ žensko ime na leđima

Genoa je pobijedila Sassuolo 2:1, a cijeli susret odigrao je i hrvatski reprezentativac Martin Erlić
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2024. 17:31

Nakon više od dvije godine pauze, od 24. travnja 2022. i jedne sezone u Serie B, Milan Badelj ponovno je zabio pogodak u prvom razredu talijanskom nogometa.

Bivši član Vatrenih, koji je s reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., glavom je pospremio loptu u mrežu Sassuola u 56. minuti nakon ubačaja iz kuta, čime je doveo svoju Genou u vodstvo, a u konačnici su slavili 2:1, dok je cijeli susret za suparničku momčad odigrao Martin Erlić.

Pritom, dok je 35-godišnji hrvatski veznjak slavio pogodak, u fokus je stigao i natpis na njegovim leđima, gdje umjesto "Badelj" piše "Slavica". Naime, s obzirom na to da je u nedjelju Majčin dan, u Italiji su se na originalan način dosjetili da odaju počast svim majkama tako što su nogometaši na dresovima imali ispisana njihova imena.

Bio je to završetak sjajnog tjedna za Badelja, koji je, prema glasinama talijanskih insajdera, sve dogovorio oko novog, jednogodišnjeg produženja ugovora s talijanskim klubom, čime bi suradnju trebao produžiti do ljeta 2025.

Linker
12. svibanj 2024 17:32