Gasperini baca sendvič

 SCREENSHOT/TIKTOK
NAPAD MORTADELOM

VIDEO Bizaran potez Pašalićevog trenera: Pogledajte čime je gađao Milanove navijače nakon poraza

Talijanski strateg bio je vidno frustriran, a o njegovom revoltiranom potezu još će se dugo pričati
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 28. veljača 2023. 09:24

U dvoboju 24. kola Serie A, Milan je u nedjelju na San Siru pobijedio Atalantu s 2-0. Osim dominantne izvedbe "Rossonera" i povratka Zlatana Ibrahimovića na travnjak nakon devetomjesečne pauze, utakmicu je obilježila i jedna situacija koja se dogodila izvan stadiona, debelo nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Trener gostiju Gian Piero Gasperini, naime, po završetku susreta ušao je u konflikt s navijačima Milana, a videozapis tog "okršaja" postao je viralan.

Na putu prema kući nakon poraza od Piolijeve momčadi, Giasperini se, vozeći se u svom privatnom automobilu, susreo s Milanovim navijačima i ušao s njima u burnu raspravu. Oni su bili u vozilu pored njegovog, te ga "častili" brojnim uvredama i provokacijama, govoreći mu, između ostalog, i da "nikad nije ništa osvojio". Talijanski trener bio je vidno uzrujan, a u jednom trenutku se na snimci vidi kako gubi kontrolu i gađa suparničke navijače - sendvičem.

Nakon što je bacio sendvič kroz prozor automobila u smjeru "milanista", 65-godišnjak je podigao prozorsko staklo i prstom prijeteći gestikulirao prema navijačima, a oni su mu uzvratili "paljbu" bacajući ostatke sendivča nazad prema njegovom automobilu.

Linker
03. svibanj 2024 03:17