Igor Tudor

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
USPJEŠAN START

VIDEO Debi iz snova Igora Tudora! Hrvatski trener u šokantnoj završnici srušio velikana

Pritisak Lazija izrodio je nekoliko dobrih prilika i udaraca koji su na kraju donijele pogodak za slavlje
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2024. 20:14

U tridesetom kolu talijanske Serie A hrvatski trener na klupi Lazija, Igor Tudor, pobjedom je otvorio novo poglavlje u svojoj trenerskoj karijeri. Protiv svog bivšeg kluba, Juventusa njegova nova momčad pobjedu je odnijela u posljednjoj minuti susreta (1:0).

Momčad iz Torina je u ovu utakmicu ušla u prilično negativnom nizu upisavši tek jednu pobjedu u posljednjih 7 utakmica. Domaćini iz Rima, doduše su također zaredali nekoliko poraza prije prošlotjedne pobjede protiv Frosinonea (3:2). U takvim okolnostima očekivala se teška utakmica u kojoj bi jedan gol mogao presuditi.

Uz lošu formu, Juve je imao dva važna izostanka u napadu, gdje nisu nastupili Milik i Vlahović, što je Allegrijevu momčad učinilo još sterilnijom u napadu. Gosti su imali tek tri udarca u okvir vrata domaćina, a uz to i samo 35% posjeda lopte. Tudorova momčad je dominirala posebice u drugom poluvremenu, kada su imali posjed od gotovo 70% u svojim nogama. Uz, to momčad iz Rima imala je 16 udaraca prema vratima gostiju, od toga četiri u okvir.

Pritisak Lazija izrodio je nekoliko dobrih prilika i udaraca koji su na kraju donijele pogodak u 93. minuti za opće veselje na kultnom stadionu. Ubačaj sa strane do kraja je ispratio Adam Marušić i glavom zabio za pobjedu. Lazio je ovom pobjedom zasjeo na sedmo mjesto ljestvice, dok je Juventus ostao treći uz tri boda manje od drugoplasiranog Milana koji ima utakmicu manje.

>>>POGODAK POGLEDAJTE OVDJE<<<

Linker
30. ožujak 2024 20:15