MIGUEL MEDINA Afp
ISPLIVALA SNIMKA

VIDEO: Dok svi slave, Perišić se sukobio sa suigračem! Razdvajao ih Džeko, morao intervenirati i Inzaghi

Još nije poznato što je natjeralo Interov dvojac na verbalni sukob niti hoće li biti sankcija
Piše: SNObjavljeno: 26. prosinac 2021. 16:52

Nogometaši Intera završili su polusezonu slavljem protiv Torina na San Siru, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Dumfries u 30. minuti.

Nakon isteka sučeve nadoknade igrači su pohrlili pozdraviti navijače, a pritom je kamera uhvatila hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića i njegova suigrača Urugvajca Matiasa Vecina kako burno raspravljaju.

Dok su ostali Nerazzurri slavili, pjevali i međusobno si čestitali, Perišić i Vecino ušli su u verbalni sukob. Na snimci se jasno može vidjeti kako Vatreni nešto objašnjava urugvajskom veznjaku, a ovaj mu žestoko gestikulira i uzvraća.

Srećom, njihovi suigrači Andrei Radu i Edin Džeko odmah su primijetili uzavrele strasti te su brzom reakcijom spriječili veći incident. Čim je shvatio što se događa, priskočio je i trener Simone Inzaghi te je i on nastojao urazumiti Urugvajca koji se očigledno nije mogao smiriti.

SNIMKU VERBALNOG SUKOBA POGLEDAJTE OVDJE.

Komentatori na društvenim mrežama danima već nastoje dokučiti koji je povod ovome okršaju. Mnogi se slažu da je riječ o izoliranom incidentu uzrokovanom preslagivanjima unutar momčadi. Naime, Vecinu se u milanskome klubu ne piše najbolje te se sve češće spominje njegov odlazak. S druge, pak, strane - Ivan je svojim sve boljim igrama uvjerljivo zaslužio status prvotimca i (p)ostao ljubimac publike na San Siru.

Linker
25. travanj 2024 06:24