U svlačionici je izbio požar

 SCREENSHOT/DAZN
INCIDENT NA STADIONU

VIDEO Drama u Italiji: Buknuo požar u svlačionici uoči utakmice, za dlaku izbjegnuta tragedija

Do novinara je vijest došla na pomalo bizaran način, igrač je upitao može li koristiti WC kod njih
Piše: SNObjavljeno: 03. travanj 2023. 18:39

Utakmica između Empolija i Leccea kasni zbog toga što su obje ekipe evakuirane nakon što je u svlačionici izbio požar pa su morali intervenirati i vatrogasci.

Susret je bio na rasporedu u ponedjeljak u 18:30, no otprilike sat vremena prije toga nogometaši Empolija, za koji igra i bivši igrač Dinama Marko Pjaca, su osjetili dim. Prema izvješaju DAZN-a, primijetili su da je je došlo do kratkog spoja u instalacijama iznad svlačionice i da se počela širiti vatra.

Obje ekipe su ubrzo evakuirane, a u svlačionice su uletjeli vatrogasci kako bi ugasili požar. Iako je to brzo napravljeno, kako se radi o kvaru na instalacijama postojala je bojazan da bi moglo doći do novih problema pa je provedena i istraga što se točno dogodilo kako bi se izbjegle veće štete i potencijalna tragedija s obzirom na velik broj ljudi na stadionu.

Do novinara je vijest o ovom nesvakidašnjem događaju došla tek kada je nogometaš Empolija Tommaso Baldanzi pitao smije li koristiti toalet u prostoru namijenjenom za medije. Također, nogometaši Leccea su samo 20 minuta prije početka utakmice bili na terenu kako bi se zagrijali, no na nogama su imali natikače, a ne kopačke.

Kako stvari za sada stoje, utakmica će početi u 19:30.

Linker
22. veljača 2024 18:33