MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Marco Canoniero/Shutterstock Editorial/Profimedia
OVACIJE U TORINU

VIDEO: Emocije na vrhuncu! Dybala nije mogao suspregnuti suze na oproštaju od Juventusa, Chiellini našao novi klub!?

Sinoćnja utakmica između Juventusa i Lazija bila je posebno emotivna za dvojicu igrača ‘Bianconera‘
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2022. 06:44

Riječ je o Giorgiju Chielliniju i Paulu Dybali koji po završetku sezone napuštaju Juventus.

Obojica su sinoć na Allianz Juventus Stadiumu doživjeli standing-ovation, a dok se Chiellini smijao i razdragano mahao publici prilikom izlaska s terena, Dybala se emotivno slomio i počeo plakati kao malo dijete.

"Odlazim odavdje potpuno miran i pun veselja jer je to bila odluka koju sam donio ishitreno, nego nakon mjeseci razmišljanja. Želio sam otići dok sam još na visokoj razini i u tome sam uspio. Dokazao sam se na travnjaku, a sada je vrijeme da prepustim mjesto mlađima. Večeras sam odigrao 17 minuta, po jednu za svaku godinu provedenu u Juventusu", rekao je 37-godišnji Chiellini, koji bi karijeru volio nastaviti u MLS ligi. Medijski se spominju LAFC, LA Galaxy i Toronto.

Oproštaj Chiellinija od Torina pogledajte OVDJE.

"Iskreno, ne znam još. Osjećam da moram iskusiti nešto novo, neku novu kulturu, a odluku ću donijeti uskoro s obitelji", zaključio je Chiellini.

Dybala pak napušta Juventus nakon sedam godina.

Dok su Dybalu navijači Juventusa ispratili ovacijama, svaki put kada bi se na velikom ekranu pojavilo lice predsjednika Agnellija navijači bi glasno zviždali, pokazujući kako njega krive za odlazak 28-godišnjeg Argentinca koji je oigrao posljednju domaću utakmicu u dresu 'Bianconera'.

Emotivni oproštaj Dybale od Torina pogledajte OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 19:22