FILIPPO MONTEFORTE Afp
SERIE A

VIDEO: Empolijev vratar šokirao Olimpico i izludio Romine igrače, Sassuolo nakon Milana srušio i Atalantu

Nakon što nije nastupio dvije utakmice zaredom, Marko Pjaca dobio mizernu minutažu
Piše: SN/HINAObjavljeno: 04. veljača 2023. 23:18

Nogometaši Rome bodovno su se poravnali s drugim Interom na ljestvici talijanskog prvenstva sigurnom 2-0 (2-0) domaćom pobjedom protiv Empolija u susretu 21. kola Serie A. Rimljani su sve riješili u samom otvaranju dvoboja, kada su Roger Ibañez(2) i Tammy Abraham (6) udarcima glavom nakon ubačaja iz kuta Paula Dybale pogađali mrežu gostiju.

Pogotke pogledajte OVDJE I OVDJE.

Osim dva vrlo slična pogotka, susret je obilježio vratar Empolija Guglielmo Vicario koji je u jednoj akciji čak tri puta branio čiste zicere rominim igračima. Kako je ‘‘hobotnica‘‘ spašavala Empoli pogledajte OVDJE.

Roma sada ima 40 bodova, kao i drugi Inter, dva više od Lazija, Atalante i Milana, ali čak 13 manje od vodećeg Napolija.

Marko Pjaca igrao je od 82. minute za Empoli koji je 10. sa 26 bodova.

Sassuolo skinuo novi skalp

Nogometaši Sassuola povezali su dvije vrijedne pobjede u talijanskom prvenstvu, oni su u susretu 21. kola na svom terenu svladali Atalantu sa 1:0 (0:0).

Strijelac gola vrijednog tri boda nakon odlične solo-akcije bio je Lauriente (55).

Prije šest dana Sassuolo je kao gost svladao Milan sa 5-:2 te je s ova dva važna uspjeha stigao na 15. mjesto ljestvice sa 23 boda, 10 više od 18. Verone koja se nalazi u zoni ispadanja.

Atalanta, koja je u borbi za plasman u Ligu prvaka, ostala je peta sa 38 bodova, koliko imaju i četvrti Lazio te šesti Milan, dok joj drugi Inter i treća Roma bježe za dva boda. Uvjerljivo je vodeći Napoli sa 53 boda.

Martin Erlić odigrao je čitav susret za Sassuolo, dok je Mario Pašalić ušao u 66. minuti za Atalantu.

Linker
20. travanj 2024 13:22