Screenhsot
AKCIJA ZA SP

VIDEO: HRVATI BACILI STADION U TRANS Pogledajte delirij, ovacije i grljenje na travnjaku nakon majstorskog gola Brozovića i 'podvale' Perišića!

Nogometaši Intera iz Milana uspeli su se na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva 4-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Cagliarija u prvoj utakmici 33. kola Serie A, a po jedan pogodak postigli su hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2018. 00:39

Posljednja tri kola nogometaši Intera nisu znali za pobjedu u talijanskom prvenstvu, a onda je večeras napokon procurilo. Prilika je bila gotovo idealna, u goste je na Meazzu stigao Cagliari, a domaći su do vrha napunili mrežu 14-plasirane momčadi Serie A i priredili rijetko viđeno veselje svojim navijačima.

Zvuči neobično, jer ne radi se o protivniku najvišeg ranga, ali Meazza je očito jedva dočekala priliku za slavlje i svaki gol proslaviila s posebnim žarom. Mrežu gostiju načeo je Cancelo već u 3. minuti, na 2:0 povisio je kapetan Mauro Icardi početkom drugog dijela, a 'točku na i' stavili su majstorskim potezom Marcelo Brozović u 60. minuti te Ivan Perišić u 90.

Broz je izborio jednu odbijenu loptu na rubu kaznneog prostora, napravio dva koraka, i preko noge gostujućeg braniča sjajno pogodio malu mrežicu. Nastalo je neopisivo slavlje i na tribinama i na travnjaku koje možete pogledati u videu. Četvrti je to Brozovićev pogodak ove sezone, a posljednjeg je postigao upravo protiv Cagliarija na Sardiniji 25. studenoga prošle godine.

Da veliko hrvatsko slavlje bude potpuno, pobrinuo se Ivan Perišić, koji je u 90. minuti i sam zabio nakon sjajne kombinacije s Brozovićem na lijevom krilu. Za Perišića je to bio 10. pogodak u Serie A ove sezone.

Perišić i Brozović odigrali su po svih 90 minuta za Inter.

Treći Inter sada ima 63 boda, dva više uz utakmicu više od četvrtog Lazija i pete Rome koji će svoje susrete 33. kola igrati u srijedu. Lazio će gostovati kod Fiorentine, a Roma će ugostiti Genou. Cagliari je 14. sa 32 boda. Na vrhu je Juventus sa 84 boda, dok je Napoli drugi sa 78.

Svih ostalih devet utakmica 33. kola igrat će se u srijedu, a sastaju se Benevento - Atalanta, Crotone - Juventus, Fiorentina - Lazio, Verona - Sassuolo, Roma - Genoa, SPAL - Chievo, Napoli - Udinese, Sampdoria - Bologna i Torino - Milan.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
27. travanj 2024 17:19