MIGUEL MEDINA Afp
OKRŠAJ NA SAN SIRU

VIDEO: Hrvatski okršaj pripao oporavljenom Brozoviću, pogledajte pogodak koji je odlučio milanski derbi

Nedavno su ove dvije momčadi igrale talijanski Superkup te je i tada slavio Inter, s uvjerljivijih 3-0.
Piše: HinaObjavljeno: 05. veljača 2023. 22:47

U milanskom derbiju, dvoboju 21. kola talijanske Serie A, nogometaši Intera su s 1-0 svladali Milan te se time učvrstili na drugom mjestu ljestvice.

U prvom poluvremenu Inter je bio bolji, a sve je naplatio pogotkom u 34. minuti. Nakon kornera kojeg je izveo Calhanoglu najbolje je reagirao Lautaro Martinez koji je glavom pogodio za 1-0.

POGODAK LAUTARA MARTINEZA POGLEDAJTE OVDJE.

Dugo vremena se u drugom poluvremenu igralo u laganom ritmu, a onda je Milan krenuo po izjednačenje. Bio je Milan blizu pogotku, ali dva puta nije najbolje reagirao Olivier Giroud. U samom finišu utakmice bliže je bio Inter drugom pogotku nego li Milan izjednačenju te je sve završilo minimalnim slavljem Intera.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Za Inter je od 71. minute zaigrao Marcelo Brozović i bile su to prve minute hrvatskog reprezentativca na terenu u dresu Intera nakon Svjetskog prvenstva. Ante Rebić je, pak, za Milan ušao u igru u 86. minuti.

Nastavljen je tako dobar niz Intera u posljednje vrijeme te ima u zadnjih šest utakmica, u svim natjecanjima, pet pobjeda i jedan poraz. Milan, pak, nastavlja s propadanjem, bila je ovo njegova četvrta izgubljena utakmica u nizu. Prije ove nedjelje primao je Milan tri gola od Intera u Superkupu te četiri od Lazija i pet od Sassuola u prvenstvu.

Nedavno su ove dvije momčadi igrale talijanski Superkup te je i tada slavio Inter, s uvjerljivijih 3-0.

Inter je drugi s 43 boda i ima trinaest bodova manje od vodećeg Napolija. No, ima i tri boda više od treće Rome, dok je Milan ostao šesti s 38 bodova, a njemu se sve više približava Torino našeg trenera Ivana Jurića koji je na sedmome mjestu s 30 bodova.

U ponedjeljak će igrati Verona - Lazio i Monza - Sampdoria, dok kolo završava u utorak utakmicom Salernitana - Juventus.

Linker
19. travanj 2024 16:32