REUTERS/Daniele Mascolo
IZDANJE SA SVJETSKOG PRVENSTVA

VIDEO: HVALOSPJEVI ZA PERIŠIĆA, SALVE ZVIŽDUKA ZA ICARDIJA Talijani tvrde: 'Teško je zamisliti da je riječ o slučajnosti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2019. 11:54

Glavna priča u nogometnoj Italiji, uz kontroverznu odluku VAR-a na utakmici SPAL-Fiorentina, svakako je Mauro Icardi, donedavni kapetan milanskog Intera kojem je klub oduzeo traku.

U nedjelju je Inter slavio tijesnu 2:1 domaću pobjedu protiv Sampdorije na San Siru, a Icardi je taj ogled pratio s tribina u društvu kontroverzne supruge Wande Nare. Službeni razlog njegovog propuštanja susreta je ozljeda koljena, ali talijanski mediji tvrde da je posve zdrav.

Tijekom susreta navijači su Icardija častili zvižducima. U jednom trenutku spomenuti je par osvanuo na velikom video-zidu stadiona, a gledatelji su ih počastili salvama zvižduka. Trener Luciano Spalletti nakon susreta je dao znakovitu izjavu.

"Cijenim činjenicu da je Icardi bio na stadionu, ali još više bih cijenio da je nakon susreta došao u svlačionicu slaviti s nama. Bila je to jako važna pobjeda, a on je dio ove momčadi i vjerujem da je bio sretan kao i mi", rekao je Spalletti.

U međuvremenu se povodom slučaja Icardi oglasio i direktor Beppe Marotta koji tvrdi da oduzimanje kapetanske trake Icardiju 'nema veze s njegovim produljenjem ugovora'. Naime, dio medija tvrdi da je razlog oduzimanja kapetanske trake odbijanje produljenja ugovora.

U međuvremenu Gazzetta dello Sport piše lijepe riječi za Ivana Perišića, hrvatskog reprezentativca koji je asistirao za prvi gol Intera protiv Sampdorije.

"Njegova asistencija bila je kulminacija kompletne izvedbe. Perišić se na San Siru vratio u izdanje sa svjetskog prvenstva. Teško je zamisliti da je riječ o slučajnosti. 'Ivan Grozni' je opet sjajan u prvoj utakmici bez degradiranog Icardija. Njih dvojica bili su ključni za Inter prošle sezone, ali u posljednje vrijeme među njima su odnosi bili napeti. Ivan se borio, driblao, pucao na gol i oduzimao lopte. A onda je uslijedila asistencija za gol d'Ambrosija na njemu svojstven način", navodi Gazzetta.

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 03:32