Zlatan Ibrahimović

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
TO MOŽE SAMO ON

VIDEO: Ibra napravio show u svlačionici! Pogledajte euforiju koju je legenda izazvala jednom rečenicom

Uslijed proslave osvojene titule za prvaka Italije, Šveđanin je imao glavnu riječ.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2022. 17:30

Euforija na kvadrat zavladala je u AC Milanu i njegovu navijačkom puku u trenutku kada je postalo jasno da će nakon više od jednog desetljeća crveno-crni postati prvaci Italije. Pobjedom kod Sassuola u posljednjem kolu momčad Stefana Piolija osvojila je toliko dugo čekani trofej pobjednika Serie A.

Nakon utakmice, još u svlačionici govor je održao Zlatan Ibrahimović. Legendarni švedski napadač već je u petom desetljeću života, no glad za trofejima nije ga napustila. Dapače...

- Dečki, ostanite mirni, neću reći zbogom. Dečki, od prvog dana kada sam ovdje došao, a onda su svi došli za mnom, jako malo ljudi vjerovalo je u nas. Ali, kada smo shvatili da se za uspjeh treba žrtvovati, patiti, vjerovati i raditi, kada se to dogodilo, postali smo grupa. A kada smo grupa ljudi, možemo napraviti stvari koje smo napravili - rekao je legendarni Ibra u početku obraćanja svojim suigračima pa nastavio:

- Sada, mi smo prvaci Italije. Prvo, želim zahvaliti svim igračima. A sada govorim u ime cijele momčadi. Želimo zahvaliti Paolu Maldiniju, Rickyju Massari i Ivanu Gazidisu. Ovo nije bilo nimalo lagano, ali bili smo prava klapa kroz cijelu sezonu. Na početku sezone nitko nije vjerovao u nas. Ali na taj smo način postajali sve snažniji. Ponosan sam na sve vas. A sada mi učinite uslugu i slavite kao prvaci. Jer Milan ne pripada samo Milanu, Italija pripada Milanu!

Čim je to izjavio, Ibra je prevrnuo stol u sredini svlačionice nakon čega je nastala opća euforija u kojoj je sudjelovao i sam Paolo Maldini koji je bio spomenut u njegovoj poruci.

Pogledajte euforične trenutke slavlja AC Milana:

Linker
20. travanj 2024 01:06