Screenshot: Reddit
36. KOLO SERIE A

VIDEO: IVAN PERIŠIĆ ZABIO DINAMOVOM VRATARU Prvo uzdrmao vratnicu, ali nije se dao smesti. Sudac prijetio prekidom utakmice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2019. 00:53

U posljednjoj utakmici 36. kola Serie A Inter je na San Siru pobijedio Chievo s 2:0.

Prvi gol na susretu zabio je Matteo Politano u 39. minuti, a drugi Ivan Perišić u 86. Hrvatski reprezentativac imao je tri jako dobre prilike u susretu, sve u drugom dijelu. U 64. minuti se lijepo oslobodio braniča i desnicom prizemno odapeo i pogodio - vratnicu, ali pred sam kraj stigao je do svog osmog ligaškog pogotka u sezoni.

Nakon odbijene lopte i vratnice koju je pogodio Soares Perišić je vrlo dobro reagirao i prizemnim udarcem s nekih 11 metara savladao Adriana Šempera, vratara Dinama na posudbi u Chievu.

S nova tri boda Inter je vratio treće mjesto na ljestvici koje je nakratko izgubio od Atalante. Za Chievo, kojem je u 76. minuti isključen Nicola Rigoni, svih je 90 minuta branio Šemper.

Perišić je odigrao svih 90 minuta, a drugi hrvatski reprezentativac u sastavu Intera Marcelo Brozović nije kandidirao za nastup.

U 79. minuti susreta stadion je bio podijeljen. Veći dio navijača Intera zvižducima je ispratio Maura Icardija kada je izlazio iz igre, a manji dio s pljeskom.

Sudac utakmice Paolo Valeri u jednom je trenutku susreta zaprijetio da će prekinuti susret u slučaju da na stadionu ne prestanu diskriminirajuća skandiranja na račun Napulja i Napolitanaca. U

Linker
06. svibanj 2024 01:15