MARCO BERTORELLO Afp
SLAVLJE NAPOLIJA

VIDEO: Juve morao spašavati bod na domaćem terenu, Lecce i Pongračić nadoknadili velik zaostatak u Firenci

Hrvatski stoper odigrao je cijelu utakmicu za Lecce i u 15. minuti zaradio žuti karton.
Piše: HinaObjavljeno: 27. kolovoz 2023. 23:02

Nogometaši Leccea preokrenuli su zaostatak od 0-2 na gostovanju u Firenci, gdje su protiv Fiorentine odigrali 2-2 u utakmici 2. kola talijanske Serie A, a neodlučenim ishodom 1-1 završio je i dvoboj Juventusa i Bologne u Torinu.

"Ljubičasti" su imali 2-0 nakon 25 minuta igre golovima Nicolasa Gonzaleza (3) i Alfreda Duncana (25). U drugom poluvremenu preokret su donijeli Hamza Rafia (49) i Nikola Krstović (76).

VIDEO: FIORENTINA - LECCE

Hrvatski stoper Marin Pongračić odigrao je cijelu utakmicu za Lecce i u 15. minuti zaradio žuti karton.

Po jedan bod su u Torinu osvojili domaći Juventus i Bologna, a toliko su i postigli golova. Lewis Ferguson je u 24. minuti donio prednost gostima. Dušanu Vlahoviću je u 52. minuti poništen pogodak zbog minimalnog zaleđa, a srpski reprezentativac je u 80. minuti još jednom zatresao mrežu za konačnih 1-1.

VIDEO: JUVENTUS - BOLOGNA

Fiorentina, Juventus i Lecce su sa po četiri boda poredani od trećeg do petog mjesta, a Bologna je prvim osvojenim bodom skočila na 15. poziciju.

Nogometaši Genoe ostvarili su neočekivanu 1-0 pobjedu na gostovanju kod rimskog Lazija, a aktualni prvak Napoli je na svom stadionu s 2-0 bio bolji od Sassuola.

VIDEO: LAZIO - GENOA

Pobjednički pogodak za Genou postigao je Mateo Retegui u 16. minuti, a kapetan gostiju Milan Badelj se sa suigračima pobrinuo da to bude dovoljno za prva tri boda u sezoni.

Napoli je u 16. minuti dvoboja sa Sassuolom poveo iz kaznenog udarca, a izveo ga je Victor Osimhen. Giacomo Raspadori je u 60. minuti propustio s bijele točke povećati vodstvo Napolitanaca, ali je u 64. minuti to učinio Giovanni Di Lorenzo za konačnih 2-0.

VIDEO: NAPOLI - SASSUOLO

Linker
11. svibanj 2024 20:08