ISABELLA BONOTTO Afp
ATRAKTIVAN SUSRET

VIDEO: Juventus nakon velikog potresa i žestoke kazne odigrao ludu utakmicu s čak šest golova

Mario Pašalić nije bio u startnoj postavi Atalante, a u igru je ušao u 66. minuti
Piše: SNObjavljeno: 22. siječanj 2023. 22:49

Navijači Juventusa ovih dana nemaju previše razloga za sreću. Prije nekoliko dana njihov je klub kažnjen s oduzimanjem 15 bodova zbog financijskih malverzacija u klubu, a večeras je njihov klub odigrao 3:3 kod kuće protiv Atalante. No, moglo je završiti i gore po Juventus.

Već na početku utakmice Lookman je šokirao domaće navijače. Igrala se 4. minuta kada je Nigerijac doslovno probio Szczesnog koji je definitivno morao bolje reagirati. Gol pogledajte OVDJE.

‘Stara dama‘ se do poluvremena ipak uspjela vratiti. Prvo je Di Maria u 25. minuti iskoristio jedanaesterac da bi Milik devet minuta kasnije doveo Juventus u vodstvo. Bunili su se gosti da nije bilo prekršaja na Di Mariji kod kaznenog udarca, ali VAR je dosudio suprotno, a Argentinac je sam iskoristio tu situaciju. Milikov gol nije sporan i došao je nakon lijepe akcije po desnoj strani. Ta dva gola pogledajte OVDJE i OVDJE.

Odmah po izlasku u drugo poluvrijeme novi šok za Juventus. Lookman je ovaj put bio u ulozi asistenta, a strijelac za 2:2 je bio Maehle nakon greške domaćih navijača. Gol pogledajte OVDJE.

No, to nije bilo sve. Lookman je sjajnu igru u ovoj utakmici okrunio novim golom u 53. minuti. Njegov sjajan skok i gol s 5 metara od Juventusovog gola pogledajte OVDJE.

Juventus se ipak spasio i to golom Danila u 65. minuti nakon akcije iz slobodnog udarca sa 17-18 metara od gola Atalante. Di Maria je petom dodao Danilu, a on silovito savladao Mussu. Gol pogledajte OVDJE.

S konačnih 3:3 Juventus je ostao na 9. mjestu s 23 boda, a Atalanta je skočila na 5. mjesto te ima 35 bodova. Mario Pašalić je u igru ušao u 66. minuti.

Linker
19. travanj 2024 16:53