MARCO BERTORELLO Afp

VIDEO: Juventus rutinski slavio protiv Cagliarija, novi kiks Atalante protiv Genoe

U susretu 19. kola Serie A Juventus je na domaćem terenu pobijedio Cagliari sa 2-0
Piše: HinaObjavljeno: 21. prosinac 2021. 23:02

Torinska "Stara dama" je očekivano osvojila bodove protiv jednog od "davljenika", međutim Juve se morao pomučiti kako bi slomio goste sa Sardinije.

Domaćin je poveo u 40. minuti golom Moisea Keana, a pobjedu Juventusa potvrdio je Filippo Bernandeschi u 83. minuti.

Juventusova je to četvrta pobjeda u zadnjih pet kola, uz jedan remi, dok je Cagliari upisao treći uzastopni poraz, te produžio niz bez ligaške pobjede na 12 kola.

Golove s utakmice Juventus - Cagliari pogledajte OVDJE.

U drugom susretu večeri Genoa i Atalanta su odigrali bez golova.

Gosti su pritiskali, bili bliže pobjedi, imali su čak 17 udaraca, a domaćin samo jedan, no ostalo je 0-0.

Genoi je to prvi bod nakon četiri uzastopna poraza, dok je momčad iz Bergama nakon poraza od Rome (1-4) odigrala skromnih 0-0 protiv jednog od kandidata za ispadanje.

Milan Badelj je odigrao cijeli susret za domaći sastav, dok Adrian Šemper nije ulazio u igru. Mario Pašalić je za Atalantu igrao od 65. minute.

Na rasporedu je bila i utakmica Udinese - Salernitana, no otkazana je zbog pojave infekcija u posljednjeplasiranoj momčadi iz Salerna.

U srijedu je na rasporedu preostalih sedam utakmica 19. kola: Venezia - Lazio, Sassuolo - Bologna, Roma - Sampdoria, Hellas Verona - Fiorentina, Inter Milano - Torino, Empoli - AC Milan i Napoli - Spezia.

Juventus nakon ove pobjede ima 34 boda približivši se četvrtoplasiranoj Atalanti na četiri boda zaostatka. Na prve tri pozicije su Inter (43), Napoli (39) i Milan (39).

Na pozicijama koje vode u niži rang natjecanja su Genoa (11), Cagliari (10) i Salernitana (8).

Linker
05. svibanj 2024 06:15