Slavlje Marka Pjace sa suigračima
 MARCO BERTORELLO Afp
PREKRASAN GOL

Video: Kakav pogodak Marka Pjace! Ušao umjesto Brekala i nakon dvije minute senzacionalno poentirao

Torino je dočekao Lazio i poveo pogotkom bivšeg Vatrenog. Ipak, završilo je bez pobjednika.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2021. 20:17

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 26-godišnji Marko Pjaca zabio je pogodak za svoj Torino u ligaškom dvoboju protiv Lazija. U susretu 5. kola Serie A Torino je na svom Olimpicu poveo u 76. minuti, a zgoditak za 1:0 postigao je Pjaca na asistenciju Singa.

Za momčad Torina koju s klupe vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić od prve je minute krenuo Josip Brekalo, a Pjaca je u igru ušao u 74. minuti, samo dvije minute prije no što će zabiti, i to baš umjesto Brekala. S druge strane, kod Lazija, čitav susret je s klupe odgledao Toma Bašić.

Pjacin pogodak pogledajte OVDJE

Iako je do 90. minute rezultat na semaforu i bio 1:0 za domaće, Lazio je u prvoj minuti sudačke nadoknade uspio izjednačiti pogotkom Cira Immobilea iz najstrože kazne. Napominjemo i podsjećamo, Pjaca je zabio i u prošlom kolu kada je bio strijelac protiv Sassuola.

U drugom susretu dana Napoli je na gostovanju u Genovi kod Sampdorije slavio s visokih 4:0. Dva pogotka vidjeli su gledatelji u prvom dijelu, a njihovi autori bili su Osimhen (10') i Ruiz (39). Nigerijski napadač Osimhen zabio je i u 50. minuti, a konačnih 4:0 postavio je Zielinski u 59. minuti.

Linker
24. travanj 2024 07:41