FILIPPO MONTEFORTE/AFP
2. kolo Serie A

Video: Lazio krenuo pobjedom, veliki preokret Beneventa, golijada u okršaju Atalante i Torina

Sampdoria je u samom otvaranju utakmice povela sa 2-0 protiv Beneventa preko Quagliarelle i Colleya
Piše: HinaObjavljeno: 26. rujan 2020. 20:22

Nogometaši Lazija u svojoj su prvoj utakmici u novoj sezoni u susretu 2. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Cagliari sa 2-0 (1-0), a istodobno je novi prvoligaš Benevento velikim preokretom u Đenovi svladao domaću Sampdoriju sa 3-2 (1-2).

Strijelci za Lazio bili su Lazzari (4) i Immobile (74), a oba je puta asistent bio Crnogorac Marušić. Hrvatski veznjak Marko Rog odigrao je čitav susret za Cagliari koji je ostao na jednom osvojenom bodu.

Sampdoria je u samom otvaranju utakmice povela sa 2-0 protiv Beneventa golovima Quagliarelle (8) i Colleya (18), no goste je s dva gola nakon prekida vratio njihov kapetan Caldirola 833, 72), da bi preokret kompletirao Letizia (88).

Beneventu je ovo također bio prvi susret u sezoni, dok je Sampdoria i nakon dva nastupa bez bodova.

Ranije u subotu je Atalante u prvoj utakmici 2. kola kao gost svladala Torino sa 4-2 (3-2). Torino je poveo preko svog kapetana Belottija (11), no Atalanta je vrlo brzo preokrenula golovima Gomeza (13) i Muriela (21). U završnici prvog poluvremena prvo je Hateboer (42) povisio na 3-1, no Belotti (43) je odmah potom vratio nadu Torinu. U nastavku je postignut samo jedan pogodak, De Roon (54) je vratio dva gola prednosti Atalanti koja je do kraja utakmice mogla i narasti, no napadači sastava iz Bergama nisu bili precizni.

I Atalanti je ovo bila prva utakmica u novoj sezoni u kojoj je Boško Šutalo odigrao čitav susret dok je Mario Pašalić u igru ušao u 84. minuti. Torino je nakon dva nastupa i dalje bez bodova.

U subotu će još igrati Inter i Fiorentina, u nedjelju je na programu još pet susreta, dok će kolo zaključiti Bologna i Parma u ponedjeljak.

Linker
20. travanj 2024 12:39