Sebastiano Esposito

 SCREENSHOT
NESVAKIDAŠNJE SLAVLJE

VIDEO: ‘Luđak‘ uhvatio Pirla pa ga počeo tresti kao lutku! Pogledajte trenutak koji je šokirao i samu legendu

Svjetski prvak s Italijom 2006. na prvu je bio šokiran, no na kraju je i on zagrlio svog igrača
Piše: Vito TomasObjavljeno: 10. prosinac 2023. 11:27

Nevjerojatan video slavlja proširio se internetom, a u glavnim ulgoama su igrač Sampdorije Sebastiano Esposito i njegov trener, čuveni Andrea Pirlo. Naime, mladi napadač je nakon postignutog pogotka došao do Pirla i u potpunoj ekstazi ga uhvatio za prsa i počeo vući naprijed nazad. Svjetski prvak s Italijom 2006. na prvu je bio šokiran, no na kraju je i on zagrlio svog igrača.

Ova situacija bi se u nekom drugom kontekstu mogla shvatiti krivo, kao da je igrač agresivno nasrnuo na trenera, no riječ je zapravo o simpatičnom i pozitivnom trenutku u kojem se vidi koliko je igraču stalo do momčadi. Za Pirla ovo možda i nije toliko šokantan trenutak, s obzirom na to da je u karijeri igrao s puno većim nogometnim ‘luđacima‘ poput Gennara Gattusa.

VIDEO LUDOG SLAVLJA POGLEDAJTE OVDJE

Bivši veznjak Intera, Milana i Juventusa dosta se muči na klupi Sampdorije. Na početku sezone imao je katastrofalan niz u kojem je ostvario tek dvije pobjede u 12 susreta te je pravo čudo što nije dobio otkaz. Ipak u zadnjih pet utakmica ima četiri pobjede te njegova momčad polako hvata formu. Svakako ima potporu svlačionice, a ovo je samo jedan od trenutaka koji dokazuje njegovu povezanost s igračima.

Linker
27. travanj 2024 07:27