JANEK SKARZYNSKI Afp
IZAŠLI IZ KRIZE

VIDEO: Monza preokretom šokirala Fiorentinu, rutinski posao Milana, Broz asistirao u gostujućoj pobjedi Intera

Nerazzurri se nalaze na petoj poziciji, a Roma im s utakmicom manje bježi dva boda
Piše: HinaObjavljeno: 23. travanj 2023. 14:51

Inter je u nedjelju u utakmici 31. kola talijanskog prvenstva u gostima uvjerljivo sa 3:0 svladao Empoli

Gosti su poveli u 48. minuti susreta golom Romela Lukakua nakon dodavanja Marcela Brozovića.

POGODAK I ASISTENCIJU BROZOVIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Lukaku je na 2:0 povećao u 76. minuti. Konačan rezultat postavio je Lautaro Martinez dvije minute prije kraja utakmice. Hrvatski reprezentativac Brozović je igrao do 77. minute.

Nogometaši Monze ostvarili su veliki preokret i svladali Fiorentinu sa 3-2 (2-2) na svom terenu u susretu 31. kola talijanskog prvenstva.

Gosti iz Firence u ranoj su fazi utakmice poveli sa 2-0 golovima Kouamea (8) i Saponare (13), no domaći su već do odmora poravnali nesretnim autogolom Biraghija (26-ag) i golom Mote (43), da bi u nastavku preokret kompletirao Pessina (59-11m).

Aktualni talijanski nogometni prvak Milan vratio se na peto mjesto ljestvice Serie A rutinskom 2-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Leccea u susretu 31. kola.

Oba gola na utakmici postigao je najbolji igrač "crno-crvenih" Rafael Leao, prvoga u 40. minuti glavom na ubačaj Tonalija, a drugoga u 75. minuti nakon sjajnog solo-prodora.

Ante Rebić odigrao je čitav susret za Milan koji sada ima 56 bodova, kao i četvrta Roma koja će u ponedjeljak igrati protiv Atalante, a dva više od šestog Intera koji je ranije u nedjelju kao gost uvjerljivo sa 3-0 (0-0) svladao Empoli.

Linker
27. srpanj 2024 02:57