SCREENSHOT/X
NEUGODNA SITUACIJA

VIDEO: Mourinho izvadio igrača nakon 18 minuta. Nije ga ni pogledao, ovaj mislio da se radi o pogrešci

Sanches je na početku drugoga dijela ušao umjesto Spinazzole i bio potpuno nezamjetan
Piše: SNObjavljeno: 17. prosinac 2023. 20:43

Hrvatski veznjak Nikola Moro bio je strijelac prvog pogotka za Bolognu u domaćoj pobjedi protiv Rome u susretu 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Početkom nastavka Kristiansen je u 49. minuti u vlastitu mrežu skrenuo ubačaj Fergusona za konačnih 2:0.

Čini se da je u ovom bolnom porazu Jose Mourinho poslao oštru poruku Renatu Sanchesu jer je uveo veznjaka Rome na poluvremenu protiv Bologne i potom ga zamijenio 18 minuta kasnije.

Portugalski internacionalac cijelu je sezonu tražio pravu formu i zato nije bio u početnoj postavi na stadionu Dall‘Ara.

Sanches je na početku drugoga poluvremena ušao umjesto Leonarda Spinazzole i bio je potpuno nezamjetan u igri.

Mourinho je stoga povukao neočekivan potez te uveo Edoarda Bovea umjesto portugalskog veznjaka.

Sanches, koji je i dalje pod ugovorom s Paris Saint-Germainom i na posudbi u Romi, djelovao je izrazito zbunjen nastalom situacijom, pokazujući na sebe i pitajući se je li u pitanju neka pogreška.

Na njegovu žalost, nije bila riječ ni o kakvom nesporazumu. Polako je krenuo prema klupi, gdje ga se Mourinho i njegov stručni stožer nisu udostojali ni pogledati.

Sanches je 26-godišnji portugalski veznjak kojemu se predviđala velebna karijera i sad je očito da nije u potpunosti ispunio očekivanja. Stasao je u Benfici, a igrao je još u minhenskom Bayernu (uz posudbu u Swanseaju), Lilleu i PSG-u.

Za portugalsku je reprezentaciju upisao 32 nastupa i postigao tri pogotka.

Linker
24. travanj 2024 19:18