ETTORE GRIFFONI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ettore Griffoni/livemedia/shutterstock Editorial/profimedia
SERIE A

Video: Nikola Vlašić je sve napravio kod prvog gola Torina! Jurić prekinuo crni niz, Napoli srušio Romu

Torino je u nedjelju u utakmici 11. kola Serie A u gostima sa 2-1 svladao Udinese
Piše: HinaObjavljeno: 23. listopad 2022. 22:50

Povela je momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića u 14. minuti pogotkom Aina, ali domaća momčad dolazio do izjednačenja 12 minuta kasnije kada mrežu Torina pogađa Deulofeu. Pobjednički pogodak za Torino u 69. minuti zabija Pellegri.

Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić odigrao je cijeli susret za Torino.

Nakon ove pobjede Torino je skočio na deveto mjesto i ima 14 bodova. Udinese je na šestom mjestu sa 21 bodom.

>>> SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE



Lazo srušio Atalantu, Bologna bolja od Leccea, Arnautović opet zabio

Nogometaši Lazija pobijedili su na gostovanju Atalantu sa 2-0 u susretu 11. kola talijanskog prvenstva probivši se na treće mjesto ljestvice.

Pobjedu gostima donijeli su Mattia Zaccagni (10) i Felipe Andersen (52). Atalanta je u posljednjim trenucima susreta ostala s igračam manje nakon što je isključen Luis Muriel.

Za Atalantu je prvo poluvrijeme igrao Mario Pašalić, dok je u suparničkim redovima od 70. minuta zaigrao Toma Bašić.

Bologna je prije toga pobijedila Lecce sa 2-0, a golove za domaćine zabili su Marko Arnautović (13-11m) i Lewis Ferguson (35).

Nikola Moro nije nastupio za Bolognu, dok je Marin Pongračić odigrao cijeli susret za Lecce. Kristijan Bostrović nije nastupio za goste.

Bologna nakon ove pobjede drži 13. mjesto sa 10 bodova, dok je Lecce na 17. poziciji s osam bodova, tri više od zone ispadanja.

Na vrhu su Napoli i Milan sa po 26 bodova, ali Napoli ima utakmicu manje.



Napoli na Olimpicu srušio Romu

Nogometaši Napolija na gostovanju u Rimu pobijedili su Romu sa 1-0 odvojivši se na vrhu ljestvice s tri boda više od Milana.

Bila je to utakmica u kojoj su gosti dominirali i mogli su daleko uvjerljivije slaviti. Na koncu je presudio pogodak Victora Osimhena u 80. minuti.

image

Victor Osimhen

VINCENZO PINTO Afp

Roma u prvom poluvremenu nije uputila niti jedan udarac prema suparničkim vratima, dok je u nastavku pucala pet puta, ali niti jedan u okvir gola.

S druge strane Napoli je imao niz sjajnih prilika. U 49. minuti je opasno pucao Lozano, ali je Rui Patricio odlično reagirao. U 60. minuti Napoli je imao dvije odlične prilike, prvo je Eljif Elmas pucao iz blizine, ali je lopta pogodila nekoga u obrani i završila u korneru. U nastavku akcije odličnu je priliku imao i Juan Jesus, ali loše pucao.

Još jednu super šansu za goste zapucao je i Victor Osimhen u 70. minuti. Posve zaslužno Napoli je poveo u 80. minuti, a pogodak je postigao nigerijski napadač.

Linker
19. travanj 2024 19:38