Navijači Milana postrojili igrače

 SCREENSHOT: TWITTER
NISU PUSTILI NI GLAS

VIDEO: Noćna mora za Milan, navijači velikana postrojili ‘luzere‘ nakon novog šoka i očitali im bukvicu

Igrači i trener bespogovorno su došli pred navijače i šutke slušali njihove kritike
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 13. svibanj 2023. 21:37

U svega četiri dana nogometaši Milana doživjeli su dva deprimirajuća poraza. Nakon što su u srijedu izgubili na San Siru od Intera (0-2), u polufinalu Lige prvaka, istim su rezultatom ispraćeni i u ogledu Serie A, u gostima kod Spezije.

Za navijače "rossonera" ovo je bila posvemašnja noćna mora. Nakon poraza u La Speziji, pozvali su trenera Stefana Piolija i igrače podno tribine, s koje su ih 90 minuta bodrili protiv 18-plasirane momčadi talijanskog prvenstva.

Igrači i trener bespogovorno su došli pred navijače i šutke slušali njihove kritike. Nisu pustili glas. Ovoga puta Milanovi navijači samo su se verbalno obračunali s "luzerima"...

S dva vezana ovotjedna poraza Milan je značajno umanjio izglede da i iduće sezone igra u Ligi prvaka. Nakon poraza u prvoj utakmici od Intera, vrlo je izvjesno da momčad Milana neće igrati finale Lige prvaka, 10.lipnja u Carigradu. Također, tri kola prije kraja prvenstva Milan gubi korak i borbu s Interom za četvrtu poziciju na tablici Serie A (posljednje mjesto koje vodi u narednu Ligu prvaka). Štoviše, Milanu više nije sigurno niti peto mjesto (Europska liga) budući da im je Roma za petama (ima tri boda zaostatka i nedjeljnu utakmicu protiv Bologne, u gostima).

Istovremeno, pobjeda protiv Milana, momčadi Spezije ponudila je nadu u ostanak. Sada praktički sami odlučuju o svom prvoligaškom statusu. Iduće kolo gostuju u Lecceu, koji im ovoga trenutka bježi svega dva boda...

Linker
18. travanj 2024 10:25