MICHELE MARAVIGLIA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
BRAVO MAJSTORE

VIDEO: Nova sjajna reakcija i pogodak Pašalića, pogledajte kako je Vatreni doveo svoju Atalantu u vodstvo

Nakon perioda sa smanjenom minutažom, Pašalić ponovno uživa povjerenje trenera
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 17. veljača 2024. 21:31

Mario Pašalić drugi se u puta u posljednje tri utakmice upisao u strijelce. Hrvatski reprezentativac je u utakmici 25. kola talijanske Serie A doveo svoju Atalantu u vodstvo protiv Sassuola golom u 22. minuti. Atalanta je na kraju slavila 3:0.

Tada je Pašalić prvi dotrčao na odbijanac nakon što je Andrea Consigli obranio dalekometni pokušaj Alekseja Mirančuka. Bivši igrač Hajduka nije imao težak posao te je mirno poslao loptu u praznu mrežu.

VIDEO POGOTKA POGLEDAJTE OVDJE

Pašaliću je to četvrti pogodak ove sezone. Uz to ima i tri asistencije. Nakon perioda sa smanjenom minutažom, Pašalić ponovno uživa povjerenje trenera Gian Piera Gasperinija što mu vraća odličnim partijama.

Sassuolo je krajem poluvremena imao najbolju moguću priliku za izjednačenje, odnosno kazneni udarac. Njega je izveo Andrea Pinamonti, ali je njegov udarac obranio Marco Carnesecchi. Ipak, vratar Atalante je ranije izašao s crte pa je nakon intervencije VAR sobe isti ponovljen. Ponovno je udarac izveo Pinamonti, a još jednom mu je sjajno obranio Carnesechhi.

Kazna za goste uslijedila u 58. minuti kada je Koopmeiners povećao na 2:0. Sve je zaključeno golom Bakkera u 75. minuti. Atalanta je i dalje visoko, na četvrtom mjestu ljestvice, a Sassuolo u opasnoj zoni, na 18. mjestu.

Linker
26. travanj 2024 01:54