EREN BOZKURT Anadolu Via Afp
VRAĆA SE NA ‘ČIZMU‘?

VIDEO Novi ispad nogometnog ‘zločestog dečka‘, divljao u prijenosu uživo: ‘Odj***, sve ću pokoriti‘

Marija Balotellija povezivalo se posljednjih dana s povratkom u talijansku ligu
Piše: SNObjavljeno: 12. listopad 2024. 18:27

Ekscentrični Mario Balotelli, magnet za skandale, najavio je da će pokoriti Serie A kada opet potpiše za neki vrhunski klub u Italiji. Bila je to spontana reakcija na jedan pomalo provokativan komentar streamera koji je izjavio da bi trenutno izabrao Joela Pohjanpala iz Venezije umjesto Balotellija.

Trenutačno bez momčadi, 34-godišnji bivši napadač Intera i Milana sudjelovao je u prijenosu uživo na platformi Twitch zajedno s bivšim nogometašima Emilianom Vivianom, Radjom Nainggolanom i streamerom En3rixom, prenosi Football Italia.

Voditelj talk-showa potom je spomenuo formu bivšeg talijanskog reprezentativca posljednjih godina, što je izazvalo burnu Balotellijevu reakciju.

"Što, dođavola, govoriš", odgovorio je Balotelli. "Samo zato što nisam bio u Serie A, ne računa se sve ono što sam napravio? Odj**i i ti i Serie A! Evo ti obećanje, pokorit ću Serie A kada potpišem za novi klub, razbit ću ovu je**nu Serie A."

Balotellija se povezivalo s povratkom u talijansku ligu posljednjih dana jer ga je Alberto Gilardino, menadžer Genoe, navodno zvao kako bi ispitao koje su šanse da se kontroverzni Talijan ganskih korijena vrati na Čizmu.

U karijeri je od većih klubova igrao za Inter, Milan, Manchester City, Liverpool i Marseille. Posljednji klub za koji je nastupao bila je Adana iz Demirspora. Za reprezentaciju je u 36 nastupa zabio 14 golova. Najviše će ostati upamćen po nepromišljenom ponašanju i izazivanju skandala gdje god se pojavio.

Linker
12. listopad 2024 19:27