ALBERTO PIZZOLI/AFP/PROFIMEDIA Alberto Pizzoli/afp/profimedia
NOVI KAPETAN

VIDEO: Odbio je slijediti Brozovića, ostao je lojalan dresu i sada je postao heroj svog grada

Kako njegov agent navodi, s klubom se već raspravlja o produljenju ugovora
Piše: SNObjavljeno: 01. listopad 2023. 08:50

Nogometaši Intera u sedmom su kolu Serie A svladali Salernitanu u gostima 4:0, čime su se opet vratili na vrh ljestvice.

Bio je to susret u kojemu je apsolutni heroj bio strijelac sva četiri pogotka, Lautaro Martinez, a Argentinac je tresao protivničke mreže u 62., 77., 85. i 89.

Sve golove pogledajte OVDJE.

Nakon utakmice, oglasio se njegov agent Alejandro Camano i otkrio kako su ovog ljeta za Argentinca stizale brojne ponude iz Saudijske Arabije. Al Nasr je u poslu vrijednom 18 milijuna eura doveo Marcela Brozovića, ali Lautaro nije slijedio njegov primjer.

Camano kaže kako za njegovog igrača postoji samo jedan klub.

- Lautaro je dobio mnogo ponuda, ali kada s njim razgovaram o tim prilikama, on odgovara jednostavnim tonom ‘Inter Ale, Inter‘. Njegova povezanost s navijačima i klubom je apsolutna, zbog čega nije razmatrao druge ponude ovog ljeta. Previše voli Milano i Interov dres - prenosi Gazzetta dello Sport.

Kako je odlascima Samira Handanovića, Danila D‘Ambrosija i na koncu Brozovića, Lautaro postao prvi kapetan momčadi, navodno se razmatra i o novom ugovoru.

- Novi ugovor se čini kao vrlo realna opcija. Razgovarali smo s klubom i cilj je da Lautaro ostane sretan igrač koji osjeća afinitet prema ovom projektu. Nakon prošlosezonskog finala Lige prvaka, nadamo se da ćemo svi ove godine uživati u osvajanju titule - zaključio je igračev agent.

U redove Intera stigao je na ljeto 2018. godine iz argentinskog Racinga. U međuvremenu je zaigrao i za reprezentaciju za koju je već nastupio 50 puta i postigao 21 pogodak.

Linker
25. travanj 2024 03:14