EMMANUELE MASTRODONATO Nurphoto Via Afp
ODUŠEVIO POJAVOM

VIDEO Okupili se svi, a najveći naklon pripao Hrvatu: Tisuće navijača skandiralo ime splitskog majstora

Ovakvo euforičnu reakciju nisu izazvale ni glavne zvijezde momčadi, ni aktualna pojačanja
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 23. srpanj 2023. 12:10

Ni glavne zvijezde momčadi, ni pojačanja, ni svi ostali igrači. Nitko u Torinu u petak navečer pojavom nije izazvao takav delirij kao Ivan Jurić. Hrvatski stručnjak priprema se za novu sezonu i još uvijek gradi momčad, a prekjučer se u Pinzolu održalo predstavljanje ekipe na kojem su sudjelovali svi članovi kluba, a stigla je i horda od dvije tisuće navijača.

Jurić je prošlu sezonu završio na 10. poziciji. Nije posve zadovoljan sredinom ljestvice jer ne krije europske ambicije, stoga u aktualnom prijelaznom roku od uprave očekuje dodatni napor, posebice po pitanju pojačanja. Naš trener najviše bi volio zadržati dosad posuđene igrače, među kojima je i Nikola Vlašić. Transfer-saga hrvatskog reprezentativca već je "prožvakana" tema, novosti nema - West Ham i Torino još uvijek se ne mogu dogovoriti oko iznosa odštete.

U savršenom scenariju po Jurića, u petak bi se na predstavljanju pojavio i Vlašić. Sigurno bi ljubitelji ‘Granata‘ i njega nagradili aplauzom, a ovako je jedini Splićanin na sceni bio onaj s trenerske stolice. I čini se da su navijači i više nego oduševljeni Jurićem uoči treće sezone koju će provesti u ulozi trenera Torina.

Čim je spiker uzeo mikrofon i najavio hrvatskog trenera, krenula je pjesma. Voditelj smotre "nabrijavajuće" je kazao "Ivan", a tisuće okupljenih navijača odgovaralo je s "Jurić" i tako u serijama od nekoliko ponavljanja. Jurić je ustao, s osmijehom i aplauzom uzvratio navijačima, koji su nastavili uzvikivati ime splitskog majstora.

Linker
02. prosinac 2023 18:47