Screenshot: Twitter
EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA

VIDEO: OVAKAV SHOW UŽIVO SE NE VIĐA ČESTO - 'ISPRIČAJTE SE KALINIĆU' Slavni komentator urlao u čast osporavanog hrvatskog napadača!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2018. 13:15

Nogometaši Milana u velikom su naletu. Sinoć su na gostovanju slavili kod Rome 2:0 u 26. kolu Serie A i upisali šestu pobjedu u zadnjih sedam utakmica Serie A, uz jedan remi.

Golovima Cutronea i Calabrije Milan je sinoć došao do prve pobjede na Olimpicu protiv Rome u šest i pol godina, a Nikola Kalinić krasno je asistirao za drugi gol u 74. minuti, samo sedam minuta po ulasku u igru. Njegova lopta s očima 'prerezala' je obranu Rome, a Calabria je bio siguran egzekutor.

Tiziano Crudelli, poznati talijanski sportski novinar, inače i fanatični navijač Rossonera, bio je oduševljen ovakvim epilogom.

Prvo je na komičan način nahvalio strijelca prvog gola Cutronea, a kod Calabrijinog gola puno je više slavio asistenta, nego strijelca.

Kalinićeva asistencija

"Gooool, gooool, Kalinićev gol...Ispričajte se Kaliniću, ispričajte se Kaliniću", vikao je zajapuren u studiju.

Raširenih ruku nastavio je veličati hrvatskog napadača, a njegov komentar jasna je aluzija na silne kritike koje su stizale na Kalinićev račun ove sezone u kojoj je upisao 4 gola.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
06. svibanj 2024 11:24