SIMONE VENEZIA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Simone Venezia/zuma Press/profimedia
ŽUSTRA RASPRAVA

VIDEO Ovo bi ga moglo skupo koštati. Talijani otkrivaju što je to sve sudac izgovorio Joseu Mourinhu

Mourinho je nakon susreta posjetio o ured federalnog tužitelja FIGC-a
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 06:37

Momčad Rome je u 24. kole Serie A upisala gostujući poraz od Cremonesea (2:1), ali najviše se nakon utakmice pričalo o sukobu Josea Mourinha i četvtog suca utakmice Marca Serre.

Osim što je na susretu dobio crveni karton, Mourinho je u međuvremenu kažnjen i s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi, dok Talijani navode kako bi savez mogao suspendirati i četvrtog suca na duže vrijeme, a ne odbacuje se i mogućnost degradiranja u niži rang natjecanja.

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

Talijani otkirvaju što je navodno izazvalo sukob dvojca, naime, pomoćni sudac je u jednom trenutku rasprave poručio Mourinhu da ‘gleda svoja je**** posla‘, te kako se ‘svi sprdaju s njim‘.

Te su riječi samo dodatno razljutile Portugalca i njegov stožer, a treba reći kako je Mourinho nakon susreta posjetio ured federalnog tužitelja FIGC-a kako bi iznio svoju stranu priče te je uhvaćen kako napušta zgradu nakon sastanka.

Roma je objavila da se namjerava žaliti na odluku o dvije utakmice zabrane igranja Mourinhu nakon crvenog kartona, ali malo je vjerojatno da će se išta bitnije promjeniti.

Linker
21. travanj 2024 14:08