GIANLUCA RICCI/IPA-AGEN/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
BIJES HRVATSKOG TRENERA

VIDEO: ‘Ovo je neshvatljivo, nema logičnog objašnjena!‘ Pogledajte zašto je Jurić ‘otvorio paljbu‘ po sucima

‘Znate gdje smo mi od Atalante ili Lazija? Udaljeni smo svjetlosnim godinama...‘, kazao je.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2022. 07:38

Nije bilo pobjednika u utakmici 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva koju su u nedjelju navečer odigrali Torino i Inter na Olimpicu. Minute su dijelile momčad Ivana Jurića od velikog skalpa, no Bremerov pogodak iz 12. minute poništio je "džoker" s klupe aktualnog prvaka, Alexis Sanchez u drugoj minuti sudačke nadoknade. A upravo su se oko suđenja lomila koplja...

Hrvatski strateg na torinskoj klupi, Ivan Jurić, žestoko je protestirao u više navrata, zbog čega je početkom utakmice dobio žuti karton.

- U prvom poluvremenu igrali smo jako dobro, imali smo pogodak, dosta prilika, pa i taj nedosuđeni jedanaesterac. U drugom smo malo patili, na kraju smo i primili pogodak. Nismo zatvorili utakmicu na vrijeme, to nam se već događalo ove sezone.

Sporan je bio jedanaesterac iz 38. minute, kojeg na kraju nije bilo...

>>> SPORNI PREKRŠAJ RANOCCHIJE NA BELOTTIJU POGLEDAJTE OVDJE <<<

image

Ivan Jurić

MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

- To je meni neshvatljivo, nema mi logičnog objašnjenja zbog čega jedanaesterac nije dosuđen. Ovo će nam netko morati dodatno objasniti. Na našu štetu išlo se i protiv Bologne i protiv Venezije. Bio je čisti penal za nas, a da smo tada otišli na 2:0, sve bi bilo drugačije - rekao je Jurić.

Uslijed primljenog gola u nadoknadi, nije mogao suspregnuti bijes, plastična boca odletjela je u naletu emocija.

- Napravili smo dvije pogreške. Brzo smo pokrenuli tu akciju i nismo znali kud bi s loptom u tom trenutku. Reći ću vam još nešto, mi smo svjetlosnim godinama udaljeni od momčadi kao što su Atalanta i Lazio. Da, napravili smo dobar posao ove sezone, ali tu ima i dalje toliko prostora za napredak. Toliko smo bodova prosuli u zadnjim minutama, moramo naučiti biti pametniji.

Linker
20. travanj 2024 05:53